Naslovna Ključne reči Sombor

Ključna reč: Sombor

PU u Somboru: Na području opštine Kula evidentirane dve saobraćajne nezgode

Tokom prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i osam lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog nasilničke vožnje dva vozača.

Grujičić i Vesić obišli povređene u železničkoj nesreći kod Odžaka

Ministarka zdravlja Danica Grujičić i ministar saobraćaja Goran Vesić obišli su danas povređene u železničkoj nesreći kod Odžaka koji su zbrinuti u Opštoj bolnici Dr Radivoj Simonović u Somboru.

Počinje Bokserska liga Srbije – sastaju se Sombor i Slavija

Bokserska liga Srbije u sezoni 2023/24 počeće danas, a u prvom meču u Loznici sastaće se BK Loznica i BK Radnički iz Beograda.

,,Zasadi i sačuvaj“: Održan dogovor udruženja, organizacija i javnih preduzeća o ekologiji i novim...

U svečanoj sali Skupštine opštine Kula održan je sastanak kome su se odazvale nevladine organizacije, udruženja i javna preduzeća koja su bave temom ekologije ili su zainteresovana za istu.

Za volanom sa 3,52 promila alkohola u krvi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru isključili su iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada koji je vozio "fijat“ sa 3,52 promila alkohola u organizmu.

Sombor: Memorijalni turnir „Dragan Šveljo-Pinje“ 2. septembra

U subotu, 2. septembra, u Riđici će biti održan 30. po redu Memorijalni rukometni turnir „Dragan Šveljo-Pinje“.

PU u Somboru: Na području opštine Kula evidentirana jedna saobraćajna nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijskeuprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške i osam lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, devet zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dva zbog nasilničke vožnje.

Sombor: U toku upis u Školu fudbala „Internacional“

Fudbalski klub „Internacional“ iz Sombora, objavio je na svom Instagram nalogu, da je u toku upis novih članova u Školu fudbala.

Raspisan konkurs za 37 polaznika COPO na području PU u Somboru

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Sombor: Proslavljena tradicionalna žetelačka svečanost

Predajom hleba od novog brašna gradonačelniku Sombora, Antoniu Ratkoviću, UG „Bunjevačko kolo“ i HKUD „Vladimir Nazor“ su obeležili tradicionalnu žetelačku svečanost „Dužionica“ i „Dužijanca“.

Mirović: Za završetak rekonstrukcije somborske „Mostonge“ obezbeđeno 123 miliona dinara

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gradsku halu „Mostonga" u Somboru, gde je gradonačelniku Antoniu Ratkoviću, uručio ugovor vredan 123 miliona dinara, za nastavak radova na rekonstrukciji te sportske hale.

OBNOVA GRADSKE BIBLIOTEKE U SOMBORU Krov, stolarija i fasada za vremešno zdanje

Dve decenije nakon detaljne rekonstrukcije glavnog zdanja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki”, došlo je na red osveženje vremešne zgrade Dečijeg odeljenja te somborske ustanove.

U toku radovi na putu Sombor-Čonoplja

Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor, uputio je obaveštenje građanima, da se na delu lokalnog puta Sombor-Čonoplja vrše radovi na uređenju putnog pojasa.

Teška saobraćajna nezgoda u Somboru – zatvoren put u ulici Matije Gubca

SOMBOR – U popodnevnim časovima, u ulici Matije Gubca u Somboru, došlo je do teške saobraćajne nezgode.

Putopisno – dokumentarno predavanje

Monika Maširević, indolog, putopisac i nomad 21. veka, će na predavanju NAMASTE, INDIJO! govoriti o svom devetom putovanju u Indiju.

SOMBOR – Književno i humanitarno veče

Humanitarno veče – promocija knjiga Naša pisma Svetozara Vlajkovića i Mirka Palfija i Moje priče Mirka Palfija, u sredu, 10. maja 2023. godine.

Poslovni adresar