Naslovna Ključne reči Sombor

Ključna reč: Sombor

(VIDEO) Odličan nastup naših na takmičenju Srbija u ritmu Evrope

VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - U Vrnjačkoj Banji je u subotu održano najveće dečje muzičko takmičenje "Srbija u ritmu Evrope", gde su mladi muzičari iz Vrbasa, Odžaka i Sombora na najbolji način predstavili svoju opštinu i grad.

NSZ organizuje obuke za preduzetnike u Kuli i Somboru

KULA / SOMBOR - Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor će u narednom periodu organizovati dve obuke pod nazivom "Put do uspešnog preduzetnika".

Na severnoj Zemljinoj polulopti zvanično počinje leto

SRBIJA - Leto za stanovnike severne Zemljine polulopte počinje 21. juna u 17 časova i 54, dok će u isto vremene stanovnici južne polulopte dočekati zimu.

Mladim poljoprivrednicima 250 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta

VRBAS - Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, zajedno sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vukom Radojevićem, uručio je danas 204 ugovora, u ukupnoj vrednosti od 284 miliona dinara, registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, čiji su nosioci poljoprivredni proizvođači mlađi od 40 godina.

Nagrađeni policajci u Somboru za ostvarene rezultate u radu

SOMBOR - Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, dodeljene su nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor.

Raspored isključenja struje u Kuli i Somboru

KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Somboru za petak, 21. jun.

Ekipe Elektrodistribucije u četvrtak izvode radove na mreži u Kuli i Somboru

KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Somboru za četvrtak, 20. jun.

Javno komunalno preduzeće Čistoća postavilo prve kontejnerske ograde u Kljajićevu

KLJAJIĆEVO - Javno komunalno preduzeće "Čistoća" iz Sombora postavilo je prve kontejnerske ograde u dvorištu Osnovne škole "Nikola Tesla" u Kljajićevu.

Policijska uprava u Somboru evidentirala sedam saobraćajnih nezgoda

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja u opštinama Kula i Odžaci i gradu Somboru za period od 10. do 16. juna.

Poslanici Zelene parlamentarne grupe APV obišli Veliki bački kanal

KULA - Poslanici Zelene parlamentarne grupe Skupštine APV, posetili su u četvrtak Veliki bački kanal uz stručno vođenje predstavnika JVP "Vode Vojvodine" kroz sve segmente radova na kanalu.

Kako da odbranite svoje dvorište od najezde komaraca

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Velika vlaga i nagli porast temperature stvorili su idealne uslove za život i razmnožavanje komaraca, koji našim sugrađanima danima otežavaju život.

U Somboru u subotu radovi na održavanju elektromreže

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za subotu, 15. jun.

Glasajte za decu iz Vrbasa, Odžaka i Sombora na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”

VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - U sredu je zvanično otvoreno glasanje za učesnike najveće dečje muzičke manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" koja se ove godine održava u Vrnjačkoj Banji.

(VIDEO) Privrednici iz Zapadnobačkog okruga posetili sajam kineske privrede u Budimpešti

BUDIMPEŠTA - Od trećeg do petog juna 2019. godine, u Budimpešti u Mađarskoj održan je još jedan China Brand Fair, sajam kineske privrede koji je okupio 320 izlagača iz Kine, ali i 67 kompanija iz centralne Evrope i sa Balkana. 

Predstavljao se kao lekar, pa varao građane: Policija poziva oštećene da se jave

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. P. (1980) sa područja Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela prevara.

Katarina Radonić: Nagli porast temperature pogodovao razvoju bolesti na svim poljoprivrednim kulturama

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Kiša, koja je padala duže od mesec dana, donela je velike probleme, ne samo građanima iz plavnih područja, nego i poljoprivrednim proizvođačima.

Poslovni adresar

Marketing