Naslovna Ključne reči Svetozar Miletić

Ključna reč: Svetozar Miletić

Mirović dolazi u Mošorin da vidi u kakvom su stanju rodne kuće Isidore Sekulić...

Nakon informacije koju je RTV juče objavio da je rodna kuća srpske književnice i akademkinje Isidore Sekulić, u selu Mošorinu, u lošem stanju i da su jedan deo kuće zaposeli beskućnici, prvi je reagovao predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i najavio da će već u sredu, sa saradnicima, posetiti Mošorin kako bi se uverio u kakvom su stanju objekti od opšteg društvenog značaja i šta Pokrajina može da učini da se stanje popravi.

SIVAC – odigrana predstava „Džandrljivi muž“ u Svetozaru Miletiću

Članovi dramske sekcije,"Velimir Sandić Veljko",odigrali su u nedelju 24.10.2021.godine, pred sjajno raspoloženom publikom u Svetozaru Miletiću, predstavu "Džandrljivi muž".

Za petak najavljena isključenja struje u Crvenki i pojedinim mestima na teritoriji Sombora

CRVENKA / BAČKI MONOŠTOR / SVETOZAR MILETIĆ / KLJAJIĆEVO / SOMBOR - Zbog izvođenja različitih radova, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Crvenki, Bačkom Monoštoru, Svetozaru Miletiću, Kljajićevu i Somboru za petak, 6. decembar.

U četvrtak bez struje u Svetozaru Miletiću zbog izvođenja radova

SVETOZAR MILETIĆ - Zbog radova na zameni izgorelog merenja, Elektrodistribucija je najavila isključenje struje u Svetozaru Miletiću za četvrtak 10. oktobar.

MFL Sombor 2: Panonija prošetala kroz Svetozar Miletić, Bratstvo i Rastina u trci za...

MFL SOMBOR 2. RAZRED - U šestom kolu Somborske međumesne fudbalske lige 2. razred, gosti su pokupili sve bodove, a Rastina je i ovog puta bila u odlučna u trci za prvo mesto.

Čak šesnaest golova u četvrtom kolu MFL Sombor 2, Bratstvo 2019 u pobedničkom ritmu!

MFL SOMBOR 2. RAZRED - Sve utakmice četvrtog kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor, drugi razred, odigrane su u subotu, a u jednoj od njih snage su odmerili Jedinstvo Lemeš I Rastina 1918.

Kiša golova u drugom kolu MFL Sombor 2. razred! Bratstvo kroz iglene uši ostalo...

Završeno je drugo kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor 2. razred u okviru koga su u subotu odigrane četiri utakmice.

Poslovni adresar