T-PAM d.o.o. – Ruski Krstur

2550

POSLOVNI ADRESAR - Preduzeće za proizvodnju, spoljnotrgovinski i unutrašnji preomet T-Pam d.o.o. iz Ruskog Krstura posluje od novembra 2000. godine, na adresi Ive Lole Ribara 57. Osnovna delatnost firme je navodnjavanje zemljišta sistemom kap po kap.

T-Tape Johndeere Water je sistem koji je napravljen i usavršen za oba sistema navodnjavanja: nadzemno i podzemno navodnjavanje. Prednost ovog sistema za navodnjavanje u odnosu na postojeće kap po kap sisteme na našem tržištu jeste u tome što poseduje emitor-ispusni otvor u vidu raseka (a ne rupicu kao kod ostalih sistema koje se mogu naći na tržištu) kao i dodatnu filtraciju koja se nalazi unutar same trake što ga čini posebno otpornim na začepljenja. Tehnologija emitora-sa turbulentnim tokom mu obezbeđuje visok nivo navodnjavanja na celoj dužini postavljenih traka. Proizveden je od polietilena visokog kvaliteta čime daje izrazito jači i trajniji materijal u odnosu na ostale materijale iste debljine. Jednostavno se postavlja, a i cene su vrlo pristupačne.

Za navodnjavanje voćnjaka poseduju sledeće modele: John Deere Water D 5000, John Deere Water D 2000, John Deere Water T – Tape 515 kao i John Deere Water Hidrogol -Hydro PC.

Firma T-Pam prodaje i razne vrste raspršivača i kapljača različitih radijusa pokrivenosti kao i litraže. Takođe, prodaju i razne merne istrumente, kao što su: istrumenti za merenje vlage zemljišta, ekstraktora, reflektometar, digitalni hidro metar – merač temperature i vlagomer, automatski regulator vlažnosti vazduha, digitalni termometar i meteorološka stanica-Pan Sense.

U njihovoj ponudi su i agro folije. Najveća primena tih folija je u proizvodnji paprike i lubenice, ali i za jagode, povrće, salatu i za plastenike. Krajnji rezultat agro folije je povećanje i veći kvalitet prinosa.

Kod T-Pam-a se prodaju i razni prateći programi, a ovo su neki od njih: mreže, agro teksitl, elektro prostirke, mineralna đubriva, kontejneri, pumpe za vodu i motorne prskalice.

Vrše i osiguranje širokog broja ratarskih i povrtarskih kultura, voća, grožđa, sadnog materijala i kvalitet ploda. Osiguranje od grada, požara, udara groma, oluje i ostalih faktora putem Generali osiguranja.

Dovoljno je samo da se odlučite za sistem nadovnjavanja kap po kap i pozovete ih na broj 025/703-231. Više nećete morati da brinete o svojim usevima, jer oni garantuju za sve što rade.

Info:

 • Adresa: Ive Lole Ribara 57, 25233 Ruski Krstur
 • Kontakt: Malacko Pavle 025/703-231, 064/148-25-12, fax 025/704-205
 • Email: [email protected]
 • PIB: 100261601
 • Web sajt: http://www.t-pam.rs
 • Facebook stranica: T-PAM doo
 • Usluge: Uslužne delatnosti u gajenju useva i zasada
 • Radno vreme:
  • radnim danima od 8h do 15h
  • subota od 8h do 13h
  • nedeljom ne rade

Postavite i Vašu firmu u „Poslovni adresar“ Portala „Naše Mesto“ – OVDE.