Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Portala „Naše Mesto“. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu bez saglasnosti Portala „Naše Mesto“ da koriste tekstualni materijal i fotografije, uz obavezno vidljivo navođenje izvora (www.nasemesto.rs) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.

NAPOMENA:

  • Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.
  • Naše Mesto zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
  • Ukoliko smatrate da je portal Naše Mesto povredio Vaša autorska prava možete nam se obratiti putem e–mail adrese: [email protected] i mi ćemo uzeti u razmatranje Vaš slučaj.

Zaštita privatnosti:

Portal Naše Mesto poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala i stoga neće otkrivati niti distribuirati podatke korisnika trećoj strani osim u slučaju kršenja Uslova korišćenja i u slučaju odobrenja korisnika.

Više informacija možete pronaći na posebnoj stranici Politika privatnosti.

Linkovi ka drugim web stranicama:

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Portala „Naše Mesto“, ne smatraju se delom sajta i „Naše Mesto“ ne snosi odgovornost za njih.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori Facebook stranica Lokalne informativne mreže „Naše Mesto“ uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila: [email protected]

Rubrika „Iz ugla građana“:

Tekstovi objavljeni u rubrici  „Iz ugla građana“ predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom Portala „Naše Mesto“.

„Naše Mesto“ ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Izmene uslova korišćenja:

„Naše Mesto“ zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal „Naše Mesto“ neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.