Naslovna Ključne reči Opština Odžaci

Ključna reč: Opština Odžaci

ODŽACI – Zamenica predsednika Opštine u poseti Udruženju za pomoć MNRO

Povodom početka drugog polugodišta zamenik predsednika opštine Odžaci Dejana Salaj i pomoćnik predsednika Igor Praća obišli su Udruženje za pomoć MNRO opštine Odžaci i tom prilikom uručili korisnicima dnevnog boravka „Zlatna barka" prigodne poklone, uz želju da u saradnji sa vaspitačima nastave da postižu nove uspehe.

ODŽACI – Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Crveni krst Odžaci u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine,organizuje u januaru mesecu tri akcije dobrovoljnog davanja krvi u Odžacima,Karavukovu i Srpskom Miletiću.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Dana 15.01.2021. god. zbog radova na remontu TS Centar u Odžacima, u vremenu od 12.00 do 14.00 sati bez električne energije biće svi korisnici sa TS Centar. Ujedno struje neće imati ni Opština.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za petak, 15. januar 2021.

ODŽACI – Najavljeno isključenje struje

Najavljena isključenja struje u Odžacima za danas u periodu od 10:00 do 12:00 časova.

ODŽACI – Na delu pruge između Odžaka i Karavukova pronađen leš,obustavljen železnički saobraćaj

Tokom pre podneva na delu pruge između Odžaka i Karavukova pronađen je leš, saznaje nezvanično RTV Vojvodine.

ODŽACI – Obaveštenje o radu JKP ”Usluga” za vreme praznika

Javno komunalno preduzeće ''Usluga'' Odžaci obaveštava građane o neradnim danima za vreme praznika.

ODŽACI – Opština obezbedila paketiće za svu decu decu uzrasta do 10 godina

Opština Odžaci je ove godine obezbedila paketiće za svu decu uzrasta do 10 godina sa teritorije naše opštine.

Ovo je trenutno stanje sa brojem obolelih od korona virusa u Zapadnobačkom okrugu

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Sombor je među šest gradova u pokrajini markiran kao mesto u kojem je situacija kritična. Najnoviji podaci somborskog Zavoda za javno zdravlje kažu da je u Zapadnobačkom okrugu 2.465 osoba zaraženo virusom Kovid – 19.

ODŽACI – JKP “USLUGA” u prethodnoj nedelji

JKP "Usluga" je u toku protekle nedelje izvršila dezinfekciju dezinfekcija javnih ustanova, stambenih zajednica, trotoara i ulica, betoniranje prostora na kojem ce biti pijaca u Deronjama, postavljanje saobracajne signalizacije, krcenje siblja u Karavukovu.

U Zapadnobačkom okrugu 1.456 zaraženih korona virusom

Prema poslednjim podacima u Zapadnobačkom okrugu je 1.456 inficiranih koronavirusom, a Sombor i Odžaci su na svojim teritorijama prvi u okrugu uveli vanrednu situaciju. Na Odeljenju za kovid u Opštoj bolnici "dr Radivoj Simonović" leči se 82 pacijenta, a šest je na mehaničkoj ventilaciji.

ODŽACI – 5. sednica Skupštine opštine Odžaci zakazana za utorak

Sednica Skupštine opštine Odžaci održaće se 01. decembra 2020. godine. Početak sednice koja će se održati u velikoj sali Sportsko centra Odžaci, zakazan je za 12 časova.

ODŽACI – Sastanak Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Odžaci

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci održao je sastanak na kojem je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija na teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Najavljena isključenja vode

Obaveštavaju se građani naseljenog mesta Odžaci da zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži neće biti vodosnabdevanja u sredu, 25.11.2020. godine, u periodu od 9 do 12 časova.

ODŽACI – Proglašena vanredna situacija

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci na vanrednoj sednici održanoj dana 23.11.2020. godine, doneo je zaključak kojim se predlaže predsedniku opštine Odžaci da proglasi vanrednu situaciju na celoj teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Održana 4. sednica Skupštine opštine Odžaci

Sednica Skupštine opštine Odžaci održana je danas u velikoj sali Sportsko centra Odžaci sa početkom u 12 časova. Sednicom je predsedavala zamenica predsednika Skupštine opštine Odžaci, Aleksandra Ćirić.

Poslovni adresar