Naslovna Ključne reči Opština Odžaci

Ključna reč: Opština Odžaci

Deratizacija na teritoriji opštine Odžaci

DANA 16. aprila 2022. GODINE (SUBOTA) VRŠIĆE SE PROLEĆNA SISTEMATSKA DERATIZACIJA – PODELA MAMAKA PO DOMAĆINSTVIMA U NASELJENOM MESTU ODŽACI!

ODŽACI – Ispiranje vodovodne mreže

Obaveštavaju se građani Odžaka da će se u nedelju, posle ponoći, ispirati vodovodna mreža. Nakon ispiranja potrebno je ispustiti vodu na slavinama zbog mogućnosti pojavljivanja motnoće u vodi.

JKP “Usluga“ Odžaci – neradni dani

Obaveštavamo građane opštine Odžaci da zbog državnog praznika, JKP ''Usluga'' Odžaci neće raditi i odnositi smeće 15-og i 16-og februara. U četvrtak 17. februara smeće će se odnositi po redovnom rasporedu za četvrtak, a utorak i sreda se neće odrađivati.

76 GODINA OD OSNIVANjA CRVENOG KRSTA ODžACI

Crveni krst je najverovatnije postojao i funkcionisao u ovoj sredini i pre zvaničnog osnivanja za koji postoji pisani trag. Osnivačka Skupština Opštinskog odbora Crvenog krsta u Odžacima, održana je dana 13. februara 1946. godine u prostorijama stare opštine. Na ovoj Skupštini izabrano je 11 članova Upravnog odbora i 3 člana Nadzornog odbora. Kao honorarni službenik ove ustanove postavljena je Borisenko Ana. Nakon završetka Skupštine, odbor je izvršio izbor sekretara i predsednika. Za predsednika je izabrana Bruk Mila, a za sekretara Višt Greta.

ODŽACI – Ispiranje vodovodne mreže

Obaveštavaju se građani Odžaka da će se od ponoći ispirati vodovodna mreža. Nakon ispiranja, potrebno je par minuta ispustiti vodu na svim slavinama u domaćinstvu zbog mogućnosti pojavljivanja mutnoće u vodi, usled istog.

ODŽACI – Sanacija kvarova na vodovodnoj mreži

Obaveštavaju se građani Odžaka da će sutra, 28. januara 2022. godine, u periodu od 9 do 10 časova doći do prekida u vodosnabdevanju zbog sanacija kvarova na vodovodnoj mreži. Apeluje se na građane da, kada vodosnabdevanju bude uspostavljeno, na svim slavinama u domaćinstvu ispuste vodu na par minuta.

OBAVEŠTENJE – Javno komunalno preduzeće „Usluga“

Obaveštavaju se građani da Javno komunalno preduzeće "Usluga", zbog predstojećih praznika, neće raditi 03. januara 2022. godine i 07. januara 2022.godine. Takođe, u neradne dane, neće se vršiti ni odvoz smeća.

ODŽACI – LICITACIJA ZA PIJAČNE TEZGE I KOCKE

U Odžacima će se u subotu, 18. decembra 2021. godine održati licitacija za zakup pijačnih tezgi i kocki na gradskoj pijaci.

5. DECEMBAR – MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Crveni krst Srbije kao najveća volonterska organizacija u zemlji svake godine obeležava Međunarodni dan volontera.

Deratizacija na teritoriji opštine Odžaci

U subotu 4. decembra 2021. godine vršiće se jesenja sistematska deratizacija - podela MAMAKA po domaćinstvima u naseljenom mestu Odžaci.

1. DECEMBAR – SVETSKI DAN BORBE PROTIV SIDE

Svetski AIDS dan okuplja ljude širom sveta sa ciljem usmeravanja pažnje na HIV pandemiju. Ovaj dan, koji se ove godine 33. put obeležava u svetu, pruža priliku da predstavnici vlada, državnih institucija i zdravstvenih ustanova u saradnji sa ostalim partnerima informišu javnost o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, značaju testiranja na HIV i načinima zaštite od navedene infekcije.

ZAVRŠNA ULIČNA AKCIJA – „Pratim JA“

Ekološki pokret Odžaka je u četvrtak, 25. novembra 2021. godine, ostvario završnu, petu uličnu akciju u okviru realizacije projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ na platou ispred „Gomeksa“.

ODŽACI – peta ulična akcija u okviru realizacije projekta „PRATIM JA“

Ekološki pokret Odžaka za četvrtak, 25. novembar 2021. godine, najavljuje poslednju, petu uličnu akciju u okviru realizacije projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ na platou ispred „Gomeksa“ od 9 do 12 sati.

Uskoro nova akcija podele besplatnih sadnica u Odžacima

Prolećnoj akciji podele sadnica pridružila se i opština Odžaci. U akciji „Posadi svoj hlad“ organizovana je podela besplatnih sadnica belog jasena, koje su obezbeđene uz pomoć društveno odgovornih kompanija, koje žele da ozelene mesta gde živimo i kojima je važno zdravlje građana.

ODŽACI – REALIZOVANA ČETVRTA ULIČNA AKCIJA

Ekološki pokret Odžaka je 20. novembra 2021. godine realizovao četvrtu uličnu akciju u okviru ostvarivanja projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“.

ODŽACI – IZVEŠTAJ O ULIČNOJ AKCIJI

Dana, 17. novembra 2021. godine, Ekološki pokret Odžaka realizovao je treću uličnu akciju u okviru ostvarivanja projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“.

Poslovni adresar