Naslovna Ključne reči Opština Odžaci

Ključna reč: Opština Odžaci

ODŽACI – Početak radova na zameni krovnog pokrivača u OŠ „BORA STANKOVIĆ“ u...

U Osnovnoj školi „Bora Stanković“ u Karavukovu u toku je zamena krovnog pokrivača na fiskulturnoj sali i tim povodom predsednik opštine, Goran Nikolić, obišao je ovu školu.

ODŽACI – 76. godišnjica oslobođenja opštine Odžaci

Povodom Dana oslobođenja Opštine Odžaci u Drugom svetskom ratu, predstavnici lokalne samouprave i Vojske Srbije položili su venac na grobnicu oslobodilaca na groblju u Odžacima. Tako je obeležena 76. godišnjica oslobađenja od fašizma. Vence su položili zamenica predsednika opštine Dejana Salaj, pomoćnici predsednika opštine Milorad Stanišić i Igor Praća, kao i predstavnici Vojske Srbije. Delegaciju Vojske Srbije predvodio je major Nebojša Mijailović iz Prvog centra za obuku u Somboru.

ODŽACI – U PETAK treća sednica Skupštine opštine Odžaci

Sednica Skupština opštine Odžaci održaće se u petak, 23. oktobra 2020. godine u velikoj sali Sportsko centra Odžaci, sa početkom u 12 časova.

ODŽACI – Održan sastanak predstavnika lokalne samouprave sa predstavnicima fudbalskih klubova

Predsednik opštine, Goran Nikolić, sa svojim saradnicima, održao je u sali Veća opštine Odžaci sastanak sa predstavnicima fudbalskih klubova. Tema ovog sastanka bila je finansiranje i unapređenje sporta.

ODŽACI – Predsednik opštine Odžaci obišao radove koje izvodi JKP USLUGA

Predsednik opštine Odžaci, Goran Nikolić, obišao je sa direktorom JKP „Usluga“ Odžaci, Nikolom Arsić, radove koje su danas u Odžacima izvodili radnici ovog komunalnog preduzeća.

Kula prošle nedelje BEZ saobraćajnih nezgoda, u Odžacima evidentirana JEDNA

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Radionica Crvenog krsta Odžaci „Miša i Maša“, u okviru projekta Inkluzivno predškolsko vaspitanje i...

Tokom protekle nedelje, naša ustanova „Poletarac“ je ostvarila još jednu saradnju sa partnerom Crvenim krstom -Odžaci, u okviru projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje“. Saradnja je realizovana u vidu tri edukativne radionice, osmišljene u okviru programa borbe protiv trgovine ljudima, pod nazivom „Miša i Maša“, a realizatori ovih radionica su zaposlene u Crvenom krstu Odžaci, Ljiljana Mladenović i Nevena Stevanović.

ODŽACI – Predsednik opštine obišao radove na krpljenju udarnih rupa

Predsednik opštine Odžaci, Goran Nikolić, juče je obišao radove na krpljenju udarnih rupa na lokalnom putu L-410 koje izvodi Javno komunalno preduzeće "Usluga" Odžaci.

ODŽACI – Vrtić Poletarac pokazao humanost

I ove godine su poletarci bili na visini zadatka, bez obzira na drugačiju organizaciju humanitarnog vašara. Sakupljeno je 208.070,10 dinara.

ODŽACI – Za sutra najavljeno isključenje vode

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Odžaka da će u petak, 16. oktobra 2020. godine doći do planiranog prekida u vodosnabdevanju.

ODŽACI – Stručno usavršavanje u saradnji sa Udruženjem vaspitača Vojvodine

U okviru Plana za stručno usavršavanje vaspitača naše ustanove, a u saradnji sa Udruženjem vaspitača Vojvodine, u centralnom objektu „Poletarac“ održane su radionice na temu: „Odmerenim i promišljenim koracima do razvoja dečjeg samopouzdanja kroz podsticajno okruženje“.

ODŽACI – Devet medalja za tekvondo klub „Orao“

Ovogodišnje Prvenstvo Vojvodine je okupilo za gotovo za trećinu više takmičara nego 2019. godine,što govori o daljem napretku i omasovljenju tekvondo sporta kod nas, uprkos ograničenjima koja su izazvana korona virusom.

Na području opštine Kula ŠEST saobraćajnih nezgoda, u Odžacima DVE

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, četiri osobe su zadobile teške i 11 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

ODŽACI – Predsednik opštine i zamenica posetili vrtiće i škole povodom Dečje nedelje

Tokom jučerašnjeg dana zamenica predsednika opštine, Dejana Salaj, i pomoćnik predsednika opštine, Igor Praća, posetili su škole i vrtiće u Bačkom Brestovcu, Bačkom Gračacu, Deronjama, Ratkovu i Laliću. Povodom Dečije nedelje, koja se ove godine obeležava pod sloganom "Podeljena sreća, dva puta je veća", mališanima su uručeni prigodni pokloni.

ODŽACI – Zamenica predsednika opštine posetila predškolsku ustanovu “Poletarac”

Zamenica predsednika opštine Odžaci, Dejana Salaj, u okviru Dečije nedelje koja se obeležava od 5. do 11. oktobra pod sloganom "Podeljena sreća, dva puta je veća", obišla je danas predškolsku ustanovu "Poletarac", objekte "Bajka" i "Park", kao i osnovne škole u Odžacima i tom prilikom mališanima uručila prigodne poklone.

ODŽACI – Program obeležavanja Dečje nedelje u PU Poletarac

PU Poletarac iz Odžaka nam je dostavio svoj program za ovogodišnju dečju nedelju čija je tema ,,Podeljena sreća, dva puta je veća “.

Poslovni adresar