Naslovna Ključne reči Opština Sombor

Ključna reč: Opština Sombor

Božić obišla fabriku obuće u Somboru, predstavljeni joj planovi za unapređenje

Potpredsednica Pokrajinske vlade Sandra Božić obišla je danas pogon i sedište italijanske fabrike obuće "Frateli Rosi Šuz" u Somboru, gde su joj predstavljeni način rada fabrike, planovi za dalje unapređenje proizvodnje, kao i uslovi rada. Božić je izrazila zahvalnost menadžmentu kompanije na uloženom trudu i naporu da se doprinese razvoju Grada Sombora i Autonomne pokrajine Vojvodine, kao i na promovisanju Srbije kao države u koju je pogodno ulagati.

Izgradnja brze saobraćajnice „Osmeh“ povezaće privredno opštine u Vojvodini i ubrzati transport putnika, robe...

SOMBOR - Izgradnja brze saobraćajnice “Osmeh” od 185,5 kilometara povezaće privredno opštine u Vojvodini, ali i ubrzati transport putnika, robe i usluga.

Automobilom udario u voz na pruzi Sombor-Subotica, dva vagona iskočila iz šina

Danas u 4.12 sati, između na pruzi Subotica - Sombor na putnom prelazu obezbeđenom saobraćajnim znacima automobil je udario u voz sa 18 vagona, koji je saobraćao tim delom pruge.

U petak Sajam obrazovanja u Somboru

U petak, 5. aprila 2024. godine, u Sportskom centru „Soko“ u Somboru, u Ulici Venac vojvode Petra Bojovića 11, od 9 do 13 biće organizovan Sajam obrazovanja.

Sajam obrazovanja i Sajam zapošljavanja 28. i 29. marta u Somboru

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor 28. i 29. marta 2024. godine organizuje Sajam obrazovanja i Sajam zapošljavanja.

Gori poznata banja u Srbiji! Vatrogasci na terenu

Večeras je izbio požar u banji u Bezdanu kod Sombora!

Sombor: U toku upis u Školu fudbala „Internacional“

Fudbalski klub „Internacional“ iz Sombora, objavio je na svom Instagram nalogu, da je u toku upis novih članova u Školu fudbala.

Raspisan konkurs za 37 polaznika COPO na području PU u Somboru

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Sombor: Proslavljena tradicionalna žetelačka svečanost

Predajom hleba od novog brašna gradonačelniku Sombora, Antoniu Ratkoviću, UG „Bunjevačko kolo“ i HKUD „Vladimir Nazor“ su obeležili tradicionalnu žetelačku svečanost „Dužionica“ i „Dužijanca“.

Biciklista (57) u Kuli isključen iz saobraćaja zbog alkoholisanosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru isključili su iz saobraćaja pedesetsedmogodišnjeg muškarca koji je u Kuli vozio bicikl sa 2,62 promila alkohola u organizmu.

Mirović: Za završetak rekonstrukcije somborske „Mostonge“ obezbeđeno 123 miliona dinara

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gradsku halu „Mostonga" u Somboru, gde je gradonačelniku Antoniu Ratkoviću, uručio ugovor vredan 123 miliona dinara, za nastavak radova na rekonstrukciji te sportske hale.

OBNOVA GRADSKE BIBLIOTEKE U SOMBORU Krov, stolarija i fasada za vremešno zdanje

Dve decenije nakon detaljne rekonstrukcije glavnog zdanja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki”, došlo je na red osveženje vremešne zgrade Dečijeg odeljenja te somborske ustanove.

PROVERI ISPRAVNOSTI SIRENA U SREDU 7. JUNA

Na osnovu akta Sektora az vanredne situacije, Odeljenja za vanredne situacije MUP Republike Srbije u Somboru, na teritoriіi opštine Kula izvršiće se provera ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje (sirena).

Teška saobraćajna nezgoda u Somboru – zatvoren put u ulici Matije Gubca

SOMBOR – U popodnevnim časovima, u ulici Matije Gubca u Somboru, došlo je do teške saobraćajne nezgode.

Ubio se policajac iz Sombora: Supruga pronašla oproštajno pismo

Po nezvaničnim informacijama, policajac je bio u velikim dugovima.

Saopštenje Policijske uprave u Somboru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru isključili su iz saobraćaja pedesetdevetogodišnjeg muškarca koji je u Sivcu vozio bicikl sa 2,36 promila alkohola u organizmu.

Poslovni adresar