Naslovna Ključne reči Opština Vrbas

Ključna reč: Opština Vrbas

VRBAS – Buše se bunari na vodozahvatu

Javno komunalno preduzeće „Komunalac Vrbas“ zajedno sa Opštinom Vrbas nastoji da sistematski i celovito reši problema vodosnabdevanja u opštini.

VRBAS – Dve plivačice Pk”Bjelica” na kampu perspektivnih plivača

Posle održanog prvenstva Vojvodine i odličnih rezultata Pk “Bjelica” Vrbas dve plivačice iz kluba pozvane se na kamp perspektivnih plivača. Pored Lenke Kozomore pozvana je i Marija Krajinović, one ce biti tri dana na testiranju u Beogradu sa najperspektivnijim plivačima. Kamp je u organizaciji plivačkog Saveza Vojvodine i Srbije .

VRBAS – Akcija odnošenja biljnog otpada

Ekipe PJ „Čistoća“ JKP „Komunalac“ Vrbas u subotu, 05. decembra, odnosiće biljni otpad iz domaćinstava na teritoriji grada Vrbasa. Ovo je prva ovogodišnja akcija odnošenja biljnog otpada.

VRBAS – Kapaciteti bolnice na granici popunjenosti, zaraženi zdravstveni radnici

U opštini Vrbas već deset dana je na snazi vanredna situacija, zbog velikog broja obolelih od kovida 19. U Vrbasu se nalazi i kovid bolnica, kao i opšta bolnica za sekundarnu zaštitu više od 200 hiljada pacijenata iz Južnobačkog okruga.

VRBAS – Akcija odnošenja PET otpada

Redovna akcija odnošenja PET otpada sa vrbaskih ulica obaviće se u subotu, 28. novembra. Radnici „Čistoće“ JKP „Komunalac“ Vrbas akciju će početi u sedam sati ujutru, pa je neophodno da građani vreće sa PET-om iznesu do tog vremena ispred svojih kuća. Apelujemo na građane da se pridržavaju naznačenog termina kako bi sav otpad na dan odnošenja PET ambalaže bio odnesen.

PK “Bjelica” Vrbas odličan na prvenstvu Vojvodine. Uz titulu prvaka stigao i poziv od...

Proteklog vikenda održano je prvo,drugo i treće kolo lige Vojvodine u Somboru,Zrenjaninu i Novom Sadu. Ove godine su uslovi bili drugačiji. Da bi se ispoštovale epidemiološke mere klubovi su se podelili po gradovima i po završetku trećeg kola proglašavali su se najbolji u Vojvodini.

VRBAS – Režim rada JKP KOMUNALAC za vreme vanredne situacije

Obaveštavamo građane da je u skladu sa Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Vrbas o uvođenju vanredne situacije, Javno komunalno preduzeće Komunalac Vrbas preduzelo niz mera u cilju borbe protiv širenja koronavirusa.

VRBAS – Zbog vanredne situacije škole u Vrbasu ONLAJN do 1. decembra

U opštini Vrbas proglašena je vanredna situacija, a zbog pogoršane epidemiološke situacije od danas sve osnovne, srednje i visokoškolske ustanove na području te opštine prelaze na onlajn nastavu u narednih 15 dana.

VRBAS – Proglašena vanredna situacija

Štab za vanredne situacije opštine Vrbas doneo je danas odluku o uvođenju vanredne situacije na teritoriji opštine Vrbas, saopšteno je nakon sednice ovog tela.

VRBAS – Obaveštenje o radu preduzeća JKP „Komunalac Vrbas “ tokom državnog praznika

U sredu 11. novembra kada se obeležava Dan primirja u prvom svetskom ratu ekipe poslovnih jedinica JKP „Komunalac Vrbas”, „Čistoća“ i „Vodovod i kanalizacija“, radiće sa neznatno smanjenim obimom posla.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

U toku vanredne situacije u celokupnom zdravstvenom sistemu, izazvane pandemijom virusa Covid 19, smanjene su zalihe svih krvnih grupa.

VRBAS – Odnošenje PET ambalaže u subotu

Ekipe PJ „Čistoća“ u subotu 31. oktobra odnosiće PET ambalažu iz domaćinstava u Vrbasu. Akcija počinje od sedam sati ujutro pa je potrebno da sugrađani do tog vremena providnu plastiku spakuju u tipizirane vreće i ostave ih ispred svojih kuća.

VRBAS – Otvaranje prodajne izložbe radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA...

U sredu, 28.10.2020. godine u 18 časova, Crveni krst Vrbas otvara prodajnu izložbu radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA ZA INKLUZIJU.

VRBAS – NEBOJŠA DUGALIĆ na tribini „Porodica u savremenom društvu”

Sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa bačkog Gospodina dr Irineja, Srpska pravoslavna crkvena opština Vrbas organizuje tribinu „Porodica u savremenom društvu” na kojoj će predavati glumac Nebojša Dugalić.

VRBAS – Akcije dobrovoljnog davanja krvi u novembru

Crveni krst Vrbas u saradnji sa Zavodom za transfuziju Vojvodine i Crvenim Krstom Vojvodine organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u skladu sa javnozdravstvenim merama u Republici Srbiji i prema Uputstvu za realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

VRBAS – Sanirana građevinska deponija

Ekipe komunalnih radnika Poslovne jedinice „Čistoća“ JKP “Komunalac“ Vrbas sanirale su deponiju građevinskog materijala u Vrbasu, koja je smeštena na kraju Ulice Milivoja Čobanskog. Deponja se prostire na preko 15 000 kvadratnih metara.

Poslovni adresar