Naslovna Ključne reči Opština Vrbas

Ključna reč: Opština Vrbas

KUCURA – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenja struje u Kucuri za 02.avgust 2021.godine.

Projekcije filmova u Gradskom muzeju u Vrbasu

Svakog radnog dana od 18 časova Gradski muzej u Vrbasu organizuje projekcije filmova sa 21. međunarodne smotre arheološkog filma. Međunarodna smotra arheološkog filma čiji domaćin je već 21. godinu za redom Narodni muzej u Beogradu svoje putovanje je posle Beograda, Vrnjačke Banje i Kovina, nastavila do Vrbasa.

VRBAS – Izložba “Životok grada” Maje Šolak Bataković

Samostalna izložba "Životok grada" Maje Šolak Bataković, umetnice iz Banja Luke, održaće se u utorak 27.jula 2021.godine sa početkom u 19:00 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa.

Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje, sa vode i iz vazduha na području opštine Vrbas biće izvedeni u periodu od 12. do 27. jula, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

VRBAS – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za četvrtak 09. jul 2021. godine.

Posle više decenija novi toaleti u OŠ “Branko Radičević” u Ravnom Selu

Osnovna škola Branko Radičević u Ravnom Selu posle više decenija dobiće nove toalete. Postojeći đački toaleti biće potpuno rekonstruisani i preuređeni. Biće zamenjena kompletna kanalizaciona i vodovodna instalacija, postavljene nove pločice, ugrađeni novi lavaboi i česme. Sve kabine će dobiti nova vrata i sanitarije. Rekonstrukciju sprovodi opština Vrbas uz podršku Pokrajinske vlade koja je izdvojila 3 miliona dinara.

Najbolji đaci iz Vrbasa dobili na poklon laptopove i pametne satove

Najbolji đaci iz Vrbasa,Ravnog Sela,Kucure,Zmajeva,Bačkog Dobrog Polja i Savinog Sela dobili su na poklon laptopove, satove i bežične slušalice. Poklone im je uručio predsednik opštine Predrag Rojević na svečanom prijemu u opštini.

DODELOM NAGRADA SVEČANO ZAVRŠEN 4. RAVNO SELO MEĐUNARODNI FESTIVAL DEBITANTSKOG FILMA

Sinoć je progašenjem pobednika svečano završen 4. Ravno Selo Međunarodni festival debitantskog fima. Stručni žiri u sastavu Svetozar Cvetković Cvele, Staša Koprivica i Vuk Ršumović dodelili su glavne nagrade za najboljeg reditelja debitanta i najbolji film festivala.

Zatvaranje 4. izdanja Ravno Selo Međunarodnog festivala debitantskog filma

Četvrti Međunarodni festival debitantskog filma "Ravno Selo Film Festival", čiji je osnivač glumac, reditelj i producent Lazar Ristovski, zatvara se večeras u 20:30 časova u Ravnom Selu.

VRBAS – akcija doborovoljnog davanja krvi

Crveni krst Vrbas u saradnji sa Zavodom za transfuziju Vojvodine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u skladu sa javnozdravstvenim merama u Republici Srbiji i prema Uputstvu za realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

VRBAS – Otvaranje izložbe slika Teodore Rakidžić, Teodore Nikolić i Bojane Bojčić: “Obeležja...

U utorak 6. jula u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbas, biće otvorena izložba slika Teodore Rakidžić, Teodore Nikolić i Bojane Bojčić, doktorantkinje sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu, s početkom od 19:00 časova.

Postavljen kamen temeljac novog Doma kulture u Ravnom Selu; Večeras svečano otvaranje festivala

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović položio je kamen temeljac za izgradnju Doma kulture u Ravnom Selu u opštini Vrbas, za koji je Pokrajinska vlada obezbedila 160 miliona dinara, istakavši da će na zgarištu starog objekta, koji je 2016. izgoreo u požaru, do kraja ove godine biti podignut novi centar kulture ovog mesta.

Vrbas domaćin 8. rukometnog kampa “Guliver”

U Vrbasu je počeo tradicionalni rukometni kamp za dečake i devojčice na kojem će u narednih nedelju dana svoje sportske veštine usavršavati oko osamdeset polaznika.

VRBAS – IV “Ravno Selo Film Festivala”

Četvrti Međunarodni festival debitantskog filma "Ravno Selo Film Festival", čiji je osnivač glumac, reditelj i producent Lazar Ristovski, biće održan od 01. do 04. jula u bačkom mestu Ravno Selo nadomak Vrbasa, saopštili su danas organizatori.

U Ravnom Selu počele pripreme za gradnju novog Doma kulture, najveća investicija u...

Rušenjem i uklanjanjem zidina starog, izgorelog objekta, počele su pripreme za gradnju novog doma kulture u Ravnom Selu. Nakon raščišćavanja zgarišta, koje u centru Ravnog Sela stoji od 2016. godine, početkom jula biće postavljen kamen temeljac za novu zgradu.

JKP „Komunalac“ Vrbas sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama PJ“Vodovod i kanalizacija“

Popunite online upitnik za kvalitetniju uslugu PJ“Vodovod i kanalizacija“ JKP“Komunalac“ Vrbas!

Poslovni adresar