Naslovna Ključne reči Opština Vrbas

Ključna reč: Opština Vrbas

VRBAS – AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI:

VRBAS – Izložba radova nastalih na Likovnoj koloniji „Lovćenački koloriti“ 14 akademskih slikara

U Galeriji Kulturnog centra Vrbasa, u četvrtak 31. avgusta, biće otvorena izložba odabranih radova nastalih na Likovnoj koloniji „Lovćenački koloriti" 14 akademskih slikara iz Crne Gore, Srbije, Francuske i Śeverne Makedonije.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U SREDU 23.08.2023. godine, od 8 do 11 časova, Crveni krst Vrbas!

U UTORAK POČINjE NAPLATA PARKIRANjA U VRBASU Sat u žutoj zoni 50 dinara, u...

VRBAS: Od danas počinje naplata parkiranja u širem centru Vrbasa, a obavljanje delatnosti upravljanja parkiralištima na području vrbaške opštine povereno je JKP „Komunalac” Vrbas.

IGOR MIROVIĆ O REKONSTRUISANOM DOMU KULTURE U KUCURI: Novi duh stare zgrade, za buduće...

Uradi jednu konkretnu stvar za ljude tokom dana i postaćeš uspešan političar, napisao je na Instagram stranici predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Rojević: Moto skup manifestacija koja promoviše opštinu Vrbas

Na terenima Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" održano je centralno veče manifestacije Moto skup "Vrbas", koja se održava po peti put. I ove godine učestvuju motociklisti iz celog regiona, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Austrije i drugih zemalja. Predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević, rekao je da Moto skup "Vrbas" turistički, privredni i kulturni događaj.

VRBAS – Izložbe crteža Natalije Stamenković i Aleksandre Stojanović

Otvaranje izložbe crteža Natalije Stamenković i Aleksandre Stojanović, u utorak 1. avgusta 2023. godine u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa u 19 časova.

U Kucuri završena manifestacija „Kucurska žetva 2023“

Svečanom akademijom održanom u centru Kucure, završena je manifestacija "Kucurska žetva 2023". Zamenica predsednika opštine Tijana Aleksić istakla je da "Kucurska žetva 2023" ne slavi samo uspešno okončanje ovogodišnje žetve, već slavi rađanje novog roda žita i novog hleba.

AKCIJA ODNOŠENjA BILjNOG OTPADA BESPLATNO DEPONOVANjE KRUPNIJEG SMEĆA

Ekipe JKP „Komunalac“ Vrbas su na terenu i saniraju štetu nastalu usled jučerašnjeg nevremena. Dežurni radnici bili su na terenu i odmah nakon oluje.

Rojević prisustvovao obeležavanju 13. jula, dana ustanka i Dana državnosti Crne Gore u...

Predsednik opštine Predrag Rojević prisustovao je proslavi 13. jula Dana državnosti Crne Gore koja se održalo u Centru za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu.

Pokrajinska vlada finansira obnovu ambulante u Savinom Selu i odmor dece iz socijalno ugroženih...

Pokrajinska vlada je izdvojila 48,6 miliona dinara za obnovu ambulante u Savinom Selu, u opštini Vrbas, a novac je usmeren Domu zdravlja „Veljko Vlahović".

VRBAS – POČINjE NAPLATA PARKIRANjA

Naplata javnih parkirališta za motorna vozila počeće, u širem centru Vrbasa, od 01. avgusta.

OČIŠĆENA GRAĐEVINSKA DEPONIJA U VRBASU

Po nalogu Odeljenja za inspekcijske poslove opštinske uprave Vrbas, radnici PJ „Čistoća“ Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“, završili su još jedno čišćenje građevinske deponije u Vrbasu, smeštene na obodu Ulice Milivoja Čobanskog. Radilo se teškim mašinama, kojima je olakšan prilaz deponiji zahvaljujući uređenom pristupnom putu sa odvodnim kanalima.

VRBAS – AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

Akcija dobrovoljnog davanja krvi se organizuje 12.07.2023.godine SREDA, u transfuziomobilu Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine na platou ispred Gradskog muzeja u Vrbasu.

VRBAS – Izložba reljefnih kolaža Milorada Tepavca Tepe

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe reljefnih kolaža pod nazivom Prokleta pohlepa, Milorada Tepavca Tepe, u petak 7. jula 2023.godine u 19 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa.

VRBAS – Izložba slika

Silvia Jelačić je rođena 1984. godine u Vrbasu. Osnovne i master studije na odseku za Grafiku Akademije umetnosti u Novom Sadu završava 2007, odnosno 2008.godine u klasi profesora Radovana Jandrića.

Poslovni adresar