Naslovna Ključne reči Lokalna samouprava

Ključna reč: Lokalna samouprava

Predsednik opštine Kula primio prve građane

KULA - Jutros je održan prvi prijem građana kod predsednika opštine Kula, koji je, zbog velikog interesovanja građana, produžen za skoro sat vremena.

Nastavlja se praksa prijema građana kod predsednika opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić počeće u ponedeljak, 4. marta sa praksom prijema građana u svom kabinetu i u prostorijama mesnih zajednica u selima kulske opštine.

Usvojen novi Statut opštine Odžaci

ODŽACI - Odbornici Skupštine opštine Odžaci usvojili su novi Statut opštine koji je usklađen sa Izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi.

Opštini Vrbas više od 56 miliona dinara za realizaciju dva projekta

VRBAS - Predstavnicima 41 lokalne samouprave na teritoriji Vojvodine juče su u Novom Sadu dodeljeni ugovori za realizaciju 56 infrastrukturnih projekata.

Posle kraće pauze ponovo radi Kancelarija za besplatnu pravnu pomoć u Kuli

KULA - Kancelarija za besplatnu pravnu pomoć, koja radi u saradnji sa Opštinskom upravom Kula, ponovo je počela da potpuno besplatno pruža pravnu pomoć svim građanima opštine Kula kojima je to potrebno.

Odgovor Mesne zajednice Lipar na zajedničko saopštenje Opštine Kula i JKP Komunalac Kula

LIPAR - Mesna zajednica Lipar izdala je saopštenje kao odgovor na zajedničko saopštenje Opštine Kula i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Kula o neispravnosti vode u ovom mestu i rešenju o zabrani njene upotrebe. Saopštenje pročitajte u nastavku.

Zajedničko saopštenje Opštine Kula i JKP Komunalac Kula o zabrani upotrebe vode u Liparu

LIPAR - Povodom zabrane upotrebe vode sa liparskog izvorišta, opština Kula i JKP "Komunalac" Kula su objavili zajedničko saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Boban Damjanović na čelu Saveta mesnih zajednica opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se sa predstavnicima mesnih zajednica sa kojima je razmatrao na koji način može da se unapredi rad mesne zajednice u našoj opštini.

U petak sednica Skupštine opštine Kula po hitnom postupku

KULA - Na današnjoj sednici Opštinskog veća opštine Kula, kojom je predsedavao predsednik opštine Damjan Miljanić, utvrđen je predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Kula.

Saopštenje Opštinske uprave Vrbas povodom tužbe za naplatu putnih troškova

VRBAS - Opštinska uprava Vrbas izdala je saopštenje povodom tužbe radnika zaposlenih u osnovnim i srednjim školama za naplatu troškova prevoza. Saopštenje prenosimo u nastavku.

Opština Kula regresira troškove prevoza studenata

KULA - Odeljenje za društvene delatnosti opštine Kula raspisalo je konkurs za regresiranje troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić u prvoj zvaničnoj poseti

KULA - Novoizabrani predsednik opštine Kula Damjan Miljanić bio je danas u poseti Srednjoj tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" i time obavio prvu zvaničnu posetu od stupanja na novu funkciju.

Opština Kula i ove godine nagradila učenike koji su ostvarili najbolje rezultate na takmičenjima

KULA - Opština Kula nastavila je i ove godine sa dobrom praksom nagrađivanja učenika osnovnih i srednjih škola koji su postigli najbolje rezultate na najvažnijim školskim takmičenjima.

(VIDEO) Opština Vrbas dobila novo vozilo za prikupljanje otpada vredno 200.000 evra

VRBAS - Opština Vrbas dobila je donaciju u vidu kamiona za odnošenje otpada u okviru projekta "Upravljanje otpadom u kontekstu klimatskih promena", koji sprovode Ministarstvo zaštite životne sredine i Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju - GIZ.

Milojičić u subotu u Crvenki

CRVENKA - Predsednik opštine Kula Velibor Milojičić nastavlja sa praksom prijema građana, a ove subote će razgovarati sa građanima Crvenke.

Opština Vrbas ugostila predstavnike Fonda Evropski poslovi

VRBAS - Opštinu Vrbas posetili su predstavnici Fonda Evropski poslovi AP Vojvodine Milan Čežek i Zoran Pavić koji su se sastali sa predstavnicima Opštine.

Poslovni adresar

Marketing