Naslovna Ključne reči Politika

Ključna reč: Politika

Intervju sa Damjanom Miljanićem, da li ćemo na proleće ponovo na lokalne izbore

KULA - U četvrtak 26. decembra, ekipu našeg portala ugostio je Damjan Miljanić predsednik opštine Kula sa kojim smo razgovarali o godini iza nas, aktuelnostima i planovima za budući period.

(VIDEO) (FOTO) U centru Kule održan protest #1od5miliona

KULA - Kako je i najavljeno putem društvenih mreža, večeras je u centru Kule ispred zgrade Pošte održan prvi protest #1od5miliona.

Saopštenje GG „Kritična masa“ povodom održane sednice SO Kula

KULA - Povodom nedavno održane konstitutivne sednice Skupštine opštine Kula, Grupa građana "Kritična masa" izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti.

(SAOPŠTENJE) POKS Kula: Političke protivnike ne smatramo neprijateljima već takmacima u borbi

KULA - Opštinski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula izdao je saopštenje o svom učešću na lokalnim izborima i u radu Skupštine opštine. Celo saopštenje pročitajte u nastavku.

(SAOPŠTENJE) Oskrnavljen izlog Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vrbas

VRBAS - Nepoznati počinioci su u noći između petka i subote oskrnavili izlog Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vrbas. Iz Pokreta su se tim povodom obratili javnosti, a u redovima koji slede pročitajte njihovo saopštenje.

(VIDEO) Dragutin Medojević: Odbornici SDPS ostaju uz Srpsku naprednu stranku

KULA - Na konferenciji za novinare koja je danas održana u prostorijama OO SDPS Kula, prisutnima se obratio Dragutin Medojević. On je tom prilikom govorio o podršci ovog odbora Srpskoj naprednoj stranci.

Saopštenje Saveza za Srbiju Vrbas povodom završetka kalendarske godine

VRBAS - Savez za Srbiju Vrbas izdao je saopštenje u kojem se osvrće za godinom na izmaku. Kako su u Savezu za Srbiju videli 2018. godinu, pročitajte u narednim redovima.

OIK utvrdio konačne rezultate glasanja na lokalnim izborima u opštini Kula

KULA - Na sednici Opštinske izborne komisije opštine Kula, koja je održana neposredno posle izbora, zaključeni su rezultati glasanja na osnovu izbornog materijala primljenog od biračkih odbora.

(VIDEO) Izjave SPS-a, POKS-a i Kritične mase odmah nakon prvih rezultata

KULA - U izbornoj noći odmah nakon objavljivanja prvih nezvaničnih rezultata lokalnih izbora, ekipa našeg portala je posetila odbore SPS-a, POKS-a i "Kritične mase" gde smo snimili izjave njihovih predstavnika.

Temperatura sve niža, ali građani Kruščića ipak izlaze na glasanje

KRUŠČIĆ - Kao što smo i najavili, ekipa Portala "Naše Mesto" je posetila i biračko mesto broj 39 u Kruščiću.

Na biralištima u Sivcu sve regularno, prvi glasači stigli pre otvaranja

SIVAC - Obilazak biračkih mesta u opštini Kula nastavljamo u Sivcu gde smo svratili do Mesne zajednice i prostorija Narodne biblioteke.

Na biračkom mestu broj 6 u Kuli do sada glasalo 244 glasača

KULA - Ostalo je manje od četiri sata do zatvaranja biračkih mesta u opštini Kula, a mi smo iskoristili priliku da posetimo i biračko mesto broj 6.

Ukoliko niste u stanju da dođete na glasanje, poverenici biračkog odbora dolaze na kućnu...

KULA - Birač koji nije u stanju da glasa na svom biračkom mestu može da obavesti birački odbor najkasnije do 11:00 časova na dan glasanja, da želi da glasa.

Otvorena glasačka mesta, prvi birači stigli već u sedam časova

KULA - U opštini Kula ukupno je otvoreno 40 biračkih mesta, od toga 15 u Kuli, 11 u Crvenki, u Sivcu sedam, četiri u Ruskom Krsturu, dva biračka mesta u Kruščiću i jedno u Liparu.

(FOTO) (VIDEO) Završna konvencija PUPS-a pred lokalne izbore u Kuli

KULA - Partija ujedinjenih penzionera Srbije na čelu sa Milanom Krkobabićem, predsednikom stranke, održala je završnu konvenciju u Kuli pred lokalne izbore zakazane za 16. decembra 2018. godine.

GG „Kritična masa“ – Dogovor sa građanima u 8 tačaka

KULA - Grupa građana "Kritična masa" izlazi na izbore pod rednim brojem 8, sa ukupno 15 kandidata za odbornike. Ovom prilikom oni objavljuju svoj dogovor sa građanima u osam tačaka. Više o tome pročitajte u narednim redovima.

Poslovni adresar