Naslovna Ključne reči Poljoprivreda

Ključna reč: Poljoprivreda

Prijavite se na info radionicu za poljoprivrednike u Kuli

KULA - U Kuli će se 21. marta održati info radionica u organizaciji Regionalne razvojne agencije Bačka, u okviru projekta "Održivi lokalni i regionalni razvoj Bačke - Međuinstitucionalna saradnja kao ključ ruralnih sredina u regionu Bačka".

Poljoprivredna stručna služba Vrbas obeležila šezdeset godina postojanja

VRBAS - Poljoprivredna stručna služba Vrbas priredila je danas svečanu akademiju povodom obeležavanja značajnog jubuleja, 60 godina od osnivanja.

(VIDEO) U organizaciji firme T-Pam u R. Krsturu održano stručno predavanje na temu uzgoja...

RUSKI KRSTUR - U organizaciji firme T-Pam doo u četvrtak 28. februara 2019. godine u Ruskom Krsturu je održano predavanje na temu uzgoja paprike.

U sredu u Ruskom Krsturu predavanje za proizvođače paprika

RUSKI KRSTUR - U restoranu "Crvena ruža" u Ruskom Krsturu će u sredu, 16. januara, s početkom u 17:00 časova, biti održano predavanje namenjeno proizvođačima paprika.

Raspisan drugi javni poziv za IPARD podsticaje namenjene preradi i marketingu

SRBIJA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je drugi javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva.

Ministarstvo privrede poziva zadrugare da upišu svojinu, podnošenje zahteva do 7. januara

SRBIJA - Ministarstvo privrede apeluje na zadruge i zadružne saveze da što pre podnesu zahtev za upis zadružne svojine na nepokretnostima, jer rok da to učine ističe 7. januara 2019. godine.

Upozorenje za učesnike u saobraćaju povodom predstojećih poljoprivrednih radova

SRBIJA - Ministarstvo unutrašnjih poslova u Somboru, povodom predstojećih poljoprivrednih radova, apeluje na vozače traktora i radnih mašina, posebno vozače kombajna, da se u saobraćaju na putu pridržavaju odredbi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Poslovni adresar

Marketing