Naslovna Ključne reči Vrbas

Ključna reč: Vrbas

VRBAS – Buše se bunari na vodozahvatu

Javno komunalno preduzeće „Komunalac Vrbas“ zajedno sa Opštinom Vrbas nastoji da sistematski i celovito reši problema vodosnabdevanja u opštini.

VRBAS – Dve plivačice Pk”Bjelica” na kampu perspektivnih plivača

Posle održanog prvenstva Vojvodine i odličnih rezultata Pk “Bjelica” Vrbas dve plivačice iz kluba pozvane se na kamp perspektivnih plivača. Pored Lenke Kozomore pozvana je i Marija Krajinović, one ce biti tri dana na testiranju u Beogradu sa najperspektivnijim plivačima. Kamp je u organizaciji plivačkog Saveza Vojvodine i Srbije .

VRBAS – Akcija odnošenja biljnog otpada

Ekipe PJ „Čistoća“ JKP „Komunalac“ Vrbas u subotu, 05. decembra, odnosiće biljni otpad iz domaćinstava na teritoriji grada Vrbasa. Ovo je prva ovogodišnja akcija odnošenja biljnog otpada.

VRBAS – Kapaciteti bolnice na granici popunjenosti, zaraženi zdravstveni radnici

U opštini Vrbas već deset dana je na snazi vanredna situacija, zbog velikog broja obolelih od kovida 19. U Vrbasu se nalazi i kovid bolnica, kao i opšta bolnica za sekundarnu zaštitu više od 200 hiljada pacijenata iz Južnobačkog okruga.

VRBAS – Akcija odnošenja PET otpada

Redovna akcija odnošenja PET otpada sa vrbaskih ulica obaviće se u subotu, 28. novembra. Radnici „Čistoće“ JKP „Komunalac“ Vrbas akciju će početi u sedam sati ujutru, pa je neophodno da građani vreće sa PET-om iznesu do tog vremena ispred svojih kuća. Apelujemo na građane da se pridržavaju naznačenog termina kako bi sav otpad na dan odnošenja PET ambalaže bio odnesen.

VRBAS – Radnici Komunalca dezinfikuju škole

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac Vrbas“ danas su počeli sa dezinfekcijom obrazovnih ustanova. Ovaj posao obavlja se u skladu sa merama Opštinskog štaba za vanredne situacije Vrbas i uputstvu o merama zaštite zdravlja učenika i zaposlenih u osnovnim i srednjim školama tokom trajanja pandemije COVID-19, dobijenim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja škola. Dezinfekciju, uz sve mere predostrožnosti, vrše za ovaj posao obučene ekipe radnika dezinfekcionim sredstvom natrijum hipohlorit.

PK “Bjelica” Vrbas odličan na prvenstvu Vojvodine. Uz titulu prvaka stigao i poziv od...

Proteklog vikenda održano je prvo,drugo i treće kolo lige Vojvodine u Somboru,Zrenjaninu i Novom Sadu. Ove godine su uslovi bili drugačiji. Da bi se ispoštovale epidemiološke mere klubovi su se podelili po gradovima i po završetku trećeg kola proglašavali su se najbolji u Vojvodini.

VRBAS – Režim rada JKP KOMUNALAC za vreme vanredne situacije

Obaveštavamo građane da je u skladu sa Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Vrbas o uvođenju vanredne situacije, Javno komunalno preduzeće Komunalac Vrbas preduzelo niz mera u cilju borbe protiv širenja koronavirusa.

VRBAS – Zbog vanredne situacije škole u Vrbasu ONLAJN do 1. decembra

U opštini Vrbas proglašena je vanredna situacija, a zbog pogoršane epidemiološke situacije od danas sve osnovne, srednje i visokoškolske ustanove na području te opštine prelaze na onlajn nastavu u narednih 15 dana.

VRBAS – Proglašena vanredna situacija

Štab za vanredne situacije opštine Vrbas doneo je danas odluku o uvođenju vanredne situacije na teritoriji opštine Vrbas, saopšteno je nakon sednice ovog tela.

VRBAS – Obaveštenje o radu preduzeća JKP „Komunalac Vrbas “ tokom državnog praznika

U sredu 11. novembra kada se obeležava Dan primirja u prvom svetskom ratu ekipe poslovnih jedinica JKP „Komunalac Vrbas”, „Čistoća“ i „Vodovod i kanalizacija“, radiće sa neznatno smanjenim obimom posla.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

U toku vanredne situacije u celokupnom zdravstvenom sistemu, izazvane pandemijom virusa Covid 19, smanjene su zalihe svih krvnih grupa.

VRBAS – Odnošenje PET ambalaže u subotu

Ekipe PJ „Čistoća“ u subotu 31. oktobra odnosiće PET ambalažu iz domaćinstava u Vrbasu. Akcija počinje od sedam sati ujutro pa je potrebno da sugrađani do tog vremena providnu plastiku spakuju u tipizirane vreće i ostave ih ispred svojih kuća.

VRBAS – Otvaranje prodajne izložbe radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA...

U sredu, 28.10.2020. godine u 18 časova, Crveni krst Vrbas otvara prodajnu izložbu radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA ZA INKLUZIJU.

VRBAS – NEBOJŠA DUGALIĆ na tribini „Porodica u savremenom društvu”

Sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa bačkog Gospodina dr Irineja, Srpska pravoslavna crkvena opština Vrbas organizuje tribinu „Porodica u savremenom društvu” na kojoj će predavati glumac Nebojša Dugalić.

VRBAS – Akcije dobrovoljnog davanja krvi u novembru

Crveni krst Vrbas u saradnji sa Zavodom za transfuziju Vojvodine i Crvenim Krstom Vojvodine organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u skladu sa javnozdravstvenim merama u Republici Srbiji i prema Uputstvu za realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Poslovni adresar