Naslovna Ključne reči Vrbas

Ključna reč: Vrbas

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U ČETVRTAK 18. avgusta 2022. godine, od 8 do 11 časova u prostorijama Crvenog krsta Vrbas, u saradnji sa mobilnom ekipom Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

PIVNICE/KULA/VRBAS/DESPOTOVO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 8, 10, 11 i 12. avgust 2022. godine.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U PONEDELJAK 01. avgust 2022. godine, od 8 do 11 časova, u prostorijama Crvenog krsta Vrbas , Vrbas, Maršala Tita 141.

VRBAS – Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Vrbas biće izvedeni u periodu od 28. jula do 11. avgusta, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

VRBAS – Izložba crteža Gorana Kneževića

Otvaranje izložbe crteža Gorana Kneževića u ponedeljak 15. avgusta 2022. godine u 19 časova u Likovnoj galeriji Kultrunog centra Vrbasa.

MOTO SKUP VRBAS 28-30.07.2022. GODINE

U Vrbasu, na terenima CFK "Drago Jovović" održaće se Moto susret u organizaciji Moto kluba "Paradizo" iz Vrbasa, uz podršku i pokroviteljstvo Turističke organizacije opštine Vrbas.

Vrbaski putari obeležavaju horizontalnu signalizaciju

Obeležavanjem oznaka na saobraćajnicama u Vrbasu, putari JKP „Komunalac“ otvorili su sezonu farbanja horizontalne signalizacije. Osvevežavaju se uzdužne i isprekidane linije, pešačke i zaustavne trake, odnosno, sve oznake za koje je potrebna bela farba. Ovi radovi obavljaju se u okviru redovne akcije obeležavanja horizontalne signalizacije na kolovozima koji su u nadležnosti opštine Vrbas. Putari, uprkos vrelom letu, ovom akcijom daju svoj doprinos kako bi se saobraćaj na putevima opštine Vrbas što kavlitetnije odvijao.

VRBAS/KULA – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 20, 21. jul 2022. godine.

“Bjelica kup” za plivače danas u Vrbasu

Danas u Vrbasu na bazenima „Centra za fizičku kulturu Drago Jovović“ održaće se tradicionalno plivačko takmičenje „Bjelica kup“ za seniore i pionire.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U CRVENOM KRSTU VRBAS, SREDA 20. JUL 2022. godine, od 8 do 11 časova!

VRBAS – SANACIJA KANALIZACIONE MREŽE

Uporedo s pružanjem usluga vodosnabdevanja i kontinuiranim unapređenjem Sistema, PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP Komunalac Vrbas u okviru svojih delatnosti redovno održava i kanalizacionu mrežu. Trenutno se radovi izvode na sastavu triju ulica – Panonske, JNA i Bačke u Vrbasu.

VRBAS – Izložbe grafika Memento mori

Otvaranje izložbe grafika Memento mori, međunarodne kulturne saradnje koju vodi Marija Sibinović, u ponedeljak 4. jula 2022. godine u 19h u Likovnoj galeriji KC Vrbasa.

VRBAS – Veče za Belu Durancija

Veče posvećeno Beli Duranciju, u utorak 5. jula 2022. godine sa početkom u 18 časova u Gradskom muzeju Kulturnog centra Vrbasa, Maršala Tita 88, Vrbas, na kojem će govoriti Olga Kovačev Ninkov - muzejski savetnik Gradskog muzeja u Subotici i Đeze Bordaš - književnik.

Sutra odnošenje PET ambalaže iz Vrbasa

Iz Poslovne jedinice „Čistoća“ podsećaju da je sutra redovna akcija odnošenja ambalažnog PET otpada sa vrbaskih ulica. Sugrađani treba providnu plastiku da upakuju u žute džakove i izneseu ih ispred svojih kuća do sedam sati ujutru, jer će tada početi akcija. Komunalci će svima koji iznesu PET ispred kuća ostaviti nove džakove.

Crveni krst Vrbas – Tri akcije dobrovoljnog davanja krvi

U UTORAK 21.06.2022. godine, TRI akcije dobrovoljnog davanja krvi u opštini Vrbas, u saradnji Crvenog krsta Vrbas i mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine:

Popravka udarnih rupa širom opštine Vrbas

Nakon što su sanirali oštećene kolovoze u Vrbasu, putari JKP „Komunalac“ krpe udarne rupe i na seoskim kolovozima. Ove poslove obavljaju u sklopu redovnih aktivnosti i u cilju poboljšanja bezbednosti u saobraćaju.

Poslovni adresar