Naslovna Ključne reči Vrbas

Ključna reč: Vrbas

Poziv – kreativni kutak Crvenog krsta Vrbas

Pozivamo Vas na obeležavanje godišnjice rada Kreativnog kutka Zajedničkog programa za inkluziju Crvenog krsta Vrbas, u prostorijama Crvenog krsta Vrbas, 19.10.2021.godine od 15 časova.

Vrbaski penzioneri na jednodnevnom izletu

Penzioneri Opštinskog udruženja penzionera Vrbas imali su nedavno jednodnevni izlet. Njih pedesetak uživalo je u obilasku Srebrnog jezera, tvrđave Golubac i manastira Tumane, uz ručak i druženje.

VRBAS – Ekološka radionica o vodi među predškolcima

Projekat o „Vodi“ koji su osmislile četiri vaspitačice u PU „Boško Buha“ zajedno sa predškolcima bio je prilika da stupe u saradnju sa vrbaskim JKP „Komunalac“ kako bi zajedničkim snagama deci približili priču o vodi.

VRBAS – KOMUNALCI I DECA PRIČALI O EKOLOŠKIM PRAVIMA I OBAVEZAMA

U sklopu Dečije nedelje predstavnici JKP „Komunalac“ posetili su vrtić „Zvezdica“ PU „Boško Buha“ u Vrbasu gde su sa predškolcima pričali o dečijim ekološkim pravima i obavezama. Više od stotinu dece koja pohađaju ovaj objekat, „Komunalac“ je obradovao slatkišima.

KOMUNALCI KOSE TRAVNATE POVRŠINE UZ KULSKI PUT

Ekipe „Zelenila“ PJ „Čistoća“ započele su akciju košenja travnate površine smeštene sa leve strane uz Kulski put od šećeranske pruge do oznake za izlazak iz Vrbasa prema Kuli. Ovaj posao radi se po nalogu direktora vrbaskog Komunalca koji je želeo da izađe u susret građanima.

VRBAS/ZMAJEVO – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu i Zmajevu za petak 08. oktobar 2021. godine.

Predsednik opštine Vrbas primio učenike svih vrbaskih škola povodom Dečije nedelje

Predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević primio je danas povodom Dečije nedelje učenike svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije Vrbasa. Rojević je tokom razgovora s vrbaskim učenicima istakao da je Dečja nedelja izuzetna prilika za promovisanje prava dece i mladih i za afirmaciju njihovih potreba i uloge u društvu.

UKLONjENO BLIZU 40 HILjADA KUBIKA SMEĆA S DEPONIJA U VRBASKOJ OPŠTINI

Nakon Savinog Sela, Kucure i Zmajeva, sanirano je i divlje smetlište u Ravnom Selu. U sklopu akcije uređenja divljih deponija Opštine Vrbas i Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije, radove su izvele ekipe PJ „Čistoća“ JKP „Komunalac“. Zahvaljujući teškoj mehanizaciji JKP „Komunalac“ uklonjeno je smeće s ravnoselske deponije koje se prostiralo na površini od 13 hiljada kvadratnih metara.

Kruna uspeha, PK ”Bjelica” ima reprezentativca Srbije na Komen kupu

Ogromno priznanje stiglo je iz Plivačkog saveza Srbije PK “Bjelica” Vrbas. Lenka Kozomora pozvana je u reprezentaciju Srbije da učestvuje na Komen kupu od 15 do 17.oktobra 2021. koji će biti održan u Beogradu.

VRBAS – Uz redovno odnošenje smeća po selima – AKCIJA PRIKUPLJANJA KABASTIH STAVRI

Nakon odnošenja kabastog otpada s vrbaskih ulica, radnici „Čistoće“ JKP „Komunalac“ istu akciju iduće sedmice sprovešće u naseljenim mestima vrbaske opštine. Odnošenje nepotrebnih stvari iz seoskih domaćinstava obaviće se uz redovno odnošenje smeća.

VRBAS – akcije dobrovoljnog davanja krvi

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u oktobru, potvrđeni termini sa službom Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine:

KULTURNI CENTAR VRBASA RASPISUJE KONKURS ZA SAMOSTALNE I GRUPNE IZLOŽBE U LIKOVNOJ GALERIJI ZA...

Pozivaju se svi zainteresovani likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici kao i udruženja umetnika da daju svoje predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

UŽAS U SRBOBRANU, ZETU PALICOM SMRSKAO LOBANJU: Prvo se posvađali, pa ga tukao dok...

POLICIJA u Vrbasu uhapsila je Radoja S. jer je pretukao zeta Đorđa S. (38) iz Srbobrana.

PRVENSTVO SRBIJE PIŠTOLJEM VELIKOG KALIBRA: Vrbašanima dve titule

Prvenstvo Srbije pištoljem velikog kalibra održano je u Vrbasu a najviše uspeha imali su strelci domaćeg Univerzala M, koji su osvojili i pojedinačnu ekipnu titulu.

Šimon Cubota pobednik Festivala poezije mladih u Vrbasu

U subotu je održano finale Festivala poezije mladih u Vrbasu, najvećeg i najprestižnijeg pesničkog festivala za mlade u našoj zemlji, a publici se predstavilo deset najboljih pesnika mlađih od 27 godina iz naše zemlje i regiona.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

PRVA AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U OKTOBRU: 04.10.2021.godine, ponedeljak, od 8 do 11 časova, u prostorjama Crvenog krsta Vrbas.

Poslovni adresar