Naslovna Ključne reči Vrbas

Ključna reč: Vrbas

Rojević prisustvovao otvaranju druge faze „Vrbas ritejl parka“, u Vrbas stigli evropski brendovi

Predsednik opštine Vrbas prisustvovao je danas svečanom završetku druge faze radova izgradnje "Vrbas ritejl parka", koji će u potpunosti biti završen sledeće godine, i koji će zauzimati 10.000 kvadrata. Svoje radnje otvorili su JYSK, DM, Sinsey, Pepco.

DODELjENE NAGRADE POBEDNICIMA LIKOVNOG, LITERARNOG I FOTO KONKURSA „KADA BI PLANETA UMELA DA GOVORI“

Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas uručilo je nagrade pobednicima tradicionalnog likovno-literarnog i foto konkursa. Veliki broj radova i ove godine pristigao je na konkurs na temu "Kada bi planeta umela da govori".

Odbojkaški savez Srbije testirao 30 najtalentovanijih učenika iz Opštine Vrbas

Odbojkaški savez Srbije je potpisao ugovor sa trojicom profesora fizičkog vaspitanja Milošem Bjelicom, Velimirom Miličkovićem i Milanom Ivanićem iz osnovnih škola "Branko Radičević" iz Ravnog i Savinog Sela i "Jovan Jovanović Zmaj" iz Zmajeva. U projektu "Moj prvi smeč" besplatno trenira već par meseci oko 80 momaka iz Opštine Vrbas.

Reakcija škole povodom nasilja nad devojčicom u Vrbasu

VRBAS – Pravu medijsku lavinu izazvao je tvit vezan za devojčicu iz Vrbasa sa kojom navodno niko ne želi da ide na maturu, jer je Romkinja.

U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli otvorena izložba slika ,,Ateljea 05“

U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli otvorena je izložba slika Udruženja likovnih amatera ,,Atelje 05'' iz Vrbasa.

TRETMANI PROTIV KRPELJA U KIKINDI, MALOM IĐOŠU, KULI I VRBASU

NOVI SAD - Novosadska „Ciklonizacija“ izvešće u četvrtak 27. aprila 2023. godine tretmane protiv krpelja u Gradu Kikindi i opštinama Mali Iđoš, Kula i Vrbas.

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Sledeće akcije dobrovoljnog davanja krvi:

Organizovan Uskršnji bazar u Vrbasu

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Uskrsu, TOO Vrbas je po drugi put, a po uzoru na druga mesta i opštine, organizovala Uskršnji bazar.

Mala škola i ovaj put ujedinjuje Vrbašane i pravi jednu lepu i zdravu priču

Vrbaški trening centar, Humani VRBAS, Udruženje Osmeh 27,28 maja organizuje DRUGI HUMANITARNI turnir u “Maloj školi” u BASKETU 3x3, animaciju, dečiju predstavu i besplatni koncert za sve gradjane.

Izmena režima saobraćaja na putu od Kule do Vrbasa

Do 31.03.2024. godine, na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 15, na deonici Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), u Vrbasu, zbog radova na izgradnji vijadukta brze pruge Novi Sad – Subotica (I faza).

VRBAS – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI, PETAK 24.03.2023.godine, OD 8 DO 11 ČASOVA, CRVENI KRST VRBAS, M. TITA 141!

Posle rekonstrukcije vredne 700.000 franaka, otovrena OŠ „Svetozar Miletić“ u Vrbasu

Posle rekonstrukcije vredne 700.000 švajcarskih franaka, ponovo je za nastavu otvorena Osnovna škola "Svetozar Miletić" u Vrbasu.

Otvorena rekonstruisana ambulanta u Ravnom Selu, uloženo preko šest miliona dinara

Završena je rekonstrukcija ambulante u Ravnom Selu. Uloženo je preko šest miliona dinara.

VRBAS – ZAKUP PIJAČNOG PROSTORA OD 15. MARTA

Rezervacija pijačnog prostora na pijacama kojima upravlja JKP „Komunalac“ za novu sezonu počeće u subotu, 15. marta, i trajaće do kraja meseca. Zakupci će nove ugovore sklapati po starim cenama.

Dan Biblioteke „Danilo Kiš“ Vrbasu: Andriji Raduloviću književna nagrada „Nebojša Devetak“

Biblioteka "Danilo Kiš" u Vrbasu obeležila je danas 22. februar – Dan ustanove i dan kada je rođen veliki književnik čije ime nosi trideset dve godine.

Rekordna izdvajanja za sportske klubove u Vrbasu

Vrbas izdvaja rekordna sredstva za sportske klubove Sportskim klubovima iz opštine Vrbas preko konkursa dodeljeno je 44,5 miliona dinara.

Poslovni adresar