Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ – Novi Sad

1737

POSLOVNI ADRESAR - Centar Adžija Novi Sad je nastao rešenjem Agencije za privredne registre br. BD 7258/2013 dana 01. 02. 2013. godine. Centar je iznikao iz Regionalnog centra NU „Božidar Adžija“ u Novom Sadu sa ciljem opstanka i nastavka duge tradicije rada i obrazovanja.

Delatnost Zanatsko obrazovnog centra „Adžija“ doo Novi Sad je obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, u sistemu neformalnog obrazovanja, a van sistema redovnog školskog i univerzitetskog obrazovanja.

Naše prednosti:

1. Naše diplome su priznate u Srbiji i u inostranstvu.

2. Centar Adžija je jedina kuća koja se bavi ovom delatnošću u Srbiji koja je sertifikovana DIN EN ISO 9001:2015 od strane najjače svetske sertifikacione kuće TÜV NORD iz Esena, Nemačka.

3. Poslovni prostor od 160 m2 u centru Novog Sada, bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5, poslovna zgrada, dve kancelarije, kabinet za frizere, kabinet za kozmetičare i masere, računarski kabinet, dve učionice, parking, dobre autobuske veze.

4. Teorijska obuka u centru i praktična obuka u renomiranim preduzećima u Novom Sadu i okolini, kontakt sa potencijalnim poslodavcima i stvaranje prilike za posao.

5. Kvalifikovani, vrlo iskusni predavači u nastavi.

6. Fleksibilnog, ljubaznost, odgovornost.

7. Mogućnost organizovanja nastave za grupe i u Vašem mestu.

8. Besplatno, dostupno savetovanje.

9. Pisanje, planiranje, organizovanje, koordinacija, realizacija i kontrola realizacije projekata.

Centar Adžija je razvio programske sadržaje koji su organizovani u šest celina:

1. Centar za permanentno obrazovanje – organizuje kurseve iz oblasti informatike (računari), ekonomsko-finansijskog obrazovanja (knjigovodstvo), poslovno-administrativnih programa (daktilografi – operateri, poslovno tehnički sekretari, daktilografija), škole medija (novinari, RTV tonci, montažeri, snimatelji), carinika-špeditera, pripremne nastave i sl.

2. Centar za strane jezike – organizuje kurseve stranih jezika (engleski, nemački, francuski, italijanski, grčki, ruski…) različitih nivoa (početni, srednji 1, srednji 2, viši, konverzacijski i specijalistički) koji su prilagođeni starosnoj dobi polaznika.

3. Centar za osposobljavanje i stručno usavršavanje – organizuje kurseve za zanate različitih struka (mašinska, građevinska, elektro, prehrambena, ugostiteljska…).

4. Centar za negu lepote – organizuje kurseve za zanate nege lepote (frizer, kozmetičar, maser, manikir sa nadogradnjom noktiju, pedikir, šminker…)

5. Centar za kulturu i umetnost – organizuje tečajeve muzike, baleta, plesa, glume, likovne i primenjene umetnosti, krojenja i šivenja, izdavačke delatnosti…

6. Univerzitet za treće doba – organizuje obrazovne i umetničke programe za penzionere.

Info:


Postavite i Vašu firmu u „Poslovni adresar“ Portala „Naše Mesto“ – OVDE.