Sredstva za hemijski tretman vode u bazenima po super cenama u Plus Cash&Carry-ju

S vrelim petkom osvanula je i nova Plus Cash&Carry ponuda koja nam donosi mnogo proizvoda koji će nam pomoći da se rashladimo, ali i drugih artikala po super cenama.

Kako do razvoda braka i da li je on dobro rešenje

Odavno vam u braku već ne cvetaju ruže i shvatili ste da je najbolje rešenje da se razvedete. Mislili ste da je zbog dece najbolje ostati u braku, ali ste vremenom došli do zaključka da to ipak nije dobro za njih. U zavisnosti od toga kakav odnos imate s partnerom, postoji sporazumni razvod ili razvod braka po tužbi, o čemu ćemo govoriti u narednim redovima.

Slatkiši po super cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

Plus Cash&Carry svake nedelje nudi veliki broj artikala po najboljim cenama na tržištu, a u nastavku pogledajte šta možete da pronađete na dobro poznatoj adresi u ponudi koja traje do 23. juna.

Ekologija kao zvezda vodilja u narednom periodu

U saradnji sa PU ''Bambi'' i JKP ''Komunalcem'' Opština Kula obeležila je Svetski dan zaštite životne sredine. Program koji podrazumeva podizanje svesti o ekologiji i očuvanju životne sredine uveliko se sporovodi u vrtićima naše opštine, te su deca danas predstavila maskenbalom i kreativnim programom koji je upriličen u Velikom parku i ispred zgrade lokalne samouprave. S obzirom da se već godinama unazad u opštini Kula sprovode mere i programi sa težnjom ka što zdravijoj sredini razgovarali smo sa predsednikom opštine Kula, Damjanom Miljanićem, kako bi se sumirali utisci onog što je do sada učinjeno, ali i o planovima koji su zacrtani.

Osvežavajući Stork sokovi po super cenama u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Izašao je liflet sa novom Plus Cash&Carry ponudom koja traje do 9. juna i kao što ste navikli, donosi nam veliki broj super proizvoda po najboljim cenama na tržištu.

1. jun: A danas slavimo dan svih nas! Danas je DAN DETETA!

Svetski dan deteta se proslavlja kako bi se internacionalno ukazalo na dečija prava. Datum je ustanovljen od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine. Na današnji dan se održavaju manifestacije širom sveta sa ciljem da se organizuju druženja dece koja pripadaju različitim nacionalnim manjinama, deca sa posebnim potrebama i deca iz Domova za nezbrinutu decu. Pored toga, ovaj dan ima za cilj da se skrene pažnja javnosti na obaveze društva prema deci kao i na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju.

AKO OVO RADITE ODMAH POSLE MASAŽE, RIZIKUJETE ZDRAVLJE: Mnogi misle da ih to opušta,...

Postoje aktivnosti koje nikako ne smete da radite posle masaže, čak i ako se radi o onoj najblažoj - opuštajućoj.

Odlična ponuda Storkimes proizvoda ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 26. maja i donosi nam mnogo sjajnih proizvoda po najboljim cenama na tržištu.

Zašto je nova oštećena bela tehnika bolji izbor

Svi mi znamo kakav je osećaj kad bela tehnika počne da se kvari ili sasvim prestane sa radom, i takođe znamo da se to dešava najčešće kad nismo u mogućnosti da stari uređaj zamenimo novim. A pretpostavljamo kako je kad kalkulacuja za renoviranje kuhinje ili kupatila krene da se povećava usred radova, pa shvatimo da neće ostati dovoljno novca za novu belu tehniku.

Grickalice po super cenama u novoj Plus Cash&Carry ponudi

Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 12. maja i donosi nam veliki broj proizvoda po najboljim cenama na tržištu!
karijera i roditeljstvo

Mogu li karijera i roditeljstvo zajedno?

Mnoge žene imaju problema da balansiraju između dve veoma ozbiljne uloge u životu: uloge majke i poslovne žene. To su dve veoma ozbiljne stvari i zato se često brinemo da nikako ne podbacimo u bilo kom od ovih važnih segmenata u životu. Zato se neke dame i opredele samo za jedno od ovih važnih životnih polja, znajući da neće moći na obe strane da daju svoj maksimum.

Život i rad Nikole Tesle prikazan kroz interaktivnu radionicu

Đaci u osnovnim školama „Isa Bajić“ i „Petefi brigada“, kao i deca iz vrtića „Sunčica“ imali su prilike da se, kroz interaktivan i kreativan rad upoznaju sa likom, delom i stvaralaštvom najslavnijeg srpskog naučnika i inovatora, Nikole Tesle.

Kupovina knjiga i udžbenika onlajn na sajtu Korisne knjige

Korisna knjiga je onlajn internet knjižara koja je osnovana 2009. godine, a prva knjiga dodata je na sajt u januaru te godine. Od tada, knjižara se svakog dana osvežava novim knjigama, pa tako danas možemo da biramo među 180.000 naslova.

Veliki izbor uskršnjih poklona za najmlađe u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Izašla je nova Plus Cash&Carry ponuda sa odličnim proizvodima, po još boljim cenama. Ovonedeljna ponuda traje do 21. aprila!

ANKETA – „Kodeks dobrog upravljanja u aktivnoj inkluziji opštine Kula“

Opština Kula je dobila sredstva za realizaciju projekta Aktivni Inkluzivni servis Kula, u okviru programa „Podrške Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“. Projekat finansira Evropska unija a implementacioni partner je Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge UNOPS. Nosilac projekta je Opština Kula, a realizuje ga u partnertstvu sa Udruženjem za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama opštine Kula “Plava ptica” i Centrom za socijalni rad opštine Kula.

Šta sve donosi 10.000 koraka dnevno?

Šta možete očekivati ako danas odete u šetnju i zadovoljite normu od 10.000 koraka, a zatim to činite svaki dan? Ova navika popularan je cilj fitnesa i sjajan način da se motivišete za više vežbanja. Zapravo, ovo se odnosi na bilo koji broj koraka koji predstavlja izazov na temelju vašeg trenutnog stepena forme. Hodanje može imati ogromne pozitivne učinke na gotovo svaki deo vašeg tela. Izdvojili smo nekoliko…

Poslovni adresar