Štrudla sa vanilom i čokoladom – savršena poslastica koja se pravi brzo i...

Sigurno ste više puta poželeli da napravite nešto slatko, ali da je jednostavno i da se brzo pravi, ali su vam svi recepti već dosadili. Zbog toga smo upravo za vas pripremili nešto što se sprema veoma lako i brzo, a toliko je ukusno da će se ubuduće vrlo često naći na vašoj trpezi!

Napravite u svom dvorištu oazu za uživanje uz pomoć solarnih svetiljki

Leto je vreme kada mnogi od nas žele da provode više vremena napolju, uživajući u svežem vazduhu i prijatnim noćnim temperaturama. Za one koji žele da stvore magičnu atmosferu u svom dvorištu ili bašti, dekorativne solarne svetiljke su idealan izbor.

Greiner Packaging Odžaci zapošljava radnike u proizvodnji

Greiner Packaging doo Odžaci zapošljava radnike u proizvodnji – pakovanje

Coca-Cola sistem u Srbiji uveo neodvojive čepove

Beograd, 18. maj 2023. – Nakon što je krajem prošle godine uveo čepove inovativnog dizajna na Next sokovima, Coca-Cola sistem u Srbiji primenio je neodvojive ili pričvršćene čepove i na ostatak svog portfolija.

Trikovi za savršen roštilj

Prvi maj, praznik rada, poslednjih decenija pretvorio se u praznik roštilja jer svi iskoriste lepe dane tokom praznika da se odmore u prirodi i naravno, da raspale roštilj. Sve miriše na pečeno meso pomešano sa dimom! Iako deluje da je pečenje roštilja nešto jednostavno, ipak treba da znate nekoliko caka da bi meso bilo sočno i punog ukusa. U narednim redovima ćemo podeliti sa vama nekoliko trikova uz koje ćete ovog 1. maja ispeći najbolji roštilj ikada.

DA LI NAS ČEKA OZBILJNO POSKUPLJENJE GORIVA? Stručnjaci zabrinuti zbog reforme tržišta, pominju dvostruko...

Veliko poskupljenje goriva je moguće ukoliko se ispostavi da procena zakonodavaca nije bila dobra, upozoravaju stručnjaci.

U vazduhu trenutno prisutno 12 vrsta polena drveća sa alergenim svojstvima

U vazduhu je trenutno prisutno 12 vrsta polena drveća sa alergenim svojstvima, a sa prvim danima maja očekuje se i početak cvetanja polena trava, pa alergične osobe treba na vreme da počnu sa svojim terapijama i usklade svoj izlazak u prirodu.
Maxi-Vrbas

U Vrbasu otvoren drugi MAXI Supermarket

Vrbas, 13. april 2023 – Meštanima Vrbasa od danas je na još jednoj lokaciji dostupna proverena i kvalitetna kupovina po najsavremenijim standardima.

Uskršnja trpeza: Šta se najčešće priprema za najveći hrišćanski praznik

Pored jaja, koja se tradicionalno farbaju na Veliki petak, postoji još nekoliko namirnica bez kojih uskršnja trpeza ne bi bila kompletna. S obzirom na to da se ovaj praznik proslavlja u proleće, nezaobilazne su i salate poput zelene i rotkvica, koje upotpunjuju šarenilo raznovrsne trpeze.

Koje su sve prednosti flajera…

Pravilna i efikasna promocija je potreba svakog biznisa.

Vreme je za veliko prolećno čišćenje! Evo odakle početi

U proleće sve počinje da se budi, a lepo vreme nas prosto natera da organizujemo veliko spremanje svog doma. Tokom prolećne generalke oslobodite se nepotrebnih stvari i zavirite u kutke svog stana do kojih niste dopirali tokom redovnog održavanja.

Pokloni za 8. mart koji će obradovati svaku ženu

Svakog 8. marta tradicionalno obeležavamo Međunarodni dan žena, kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Običaj je da se tog dana svim dragim ženama, daruju prigodni pokloni, najčešće cveće.

Kako da organizujete savršeno venčanje

Gotovo svaka žena mašta o svom savršenom venčanju još od malih nogu. Do detalja se zamišlja izgled venčanice, ulazak u salu, prvi ples i sve ostalo što proslavu venčanja čini nezaboravnom. Sada je došlo vreme da se vaša maštanja ispune! Doneli ste važnu životnu odluku i čeka vas mukotrpan posao organizovanja svakog detalja, kako bi sve bilo kao što ste zamišljali. U nastavku teksta ćemo vam dati smernice koje će vam pomoći u toj organizaciji.

Preporučena upotreba difuzera kod aromaterapije

Brz život, problemi, stres, sve to utiče na kvalitet našeg života i ugrožava nam zdravlje jer je dobro poznato da je stres okidač mnogih bolesti. Pre nego što do toga dođe, telo nam na više načina šalje signale da je potrebno malo da "prikočimo". Iako je to lakše reći nego uraditi, postoje različite metode opuštanja organizma i oslobađanja od stresa. Jedan od načina je i aromaterapija, o čemu ćemo više govoriti u narednim redovima.

Idealni trikovi prilikom opremanja stana

Kupovina i opremanje stana predstavljaju izuzetno turbulentan i stresan period. Da li će biti dovoljno novca? Koje materijale ili predmete upotrebiti? Kako će izgledati kuhinja? Funkcionalnost iste? Samo su neka od pitanja sa kojima se susreću svi koji izvode bilo kakve građevinske radove, pa i kada je reč o renoviranju životnog prostora. U narednom tekstu, biće predočeno nekoliko kreativnih i praktičnih saveta da poboljšate i funkcionalnost i izgled stana.

Dan internet domena Srbije – Razmišljaj digitalno

Kreativni odgovor na izazove, digitalna transformacija tradicionalnih biznisa i obeležavanje petnaest godina od početka registracije srpskog internet domena neke su od tema kojima se bavi ovogodišnji Dan internet domena Srbije.

Poslovni adresar