Pokloni i gestovi koji kažu „Volim te“ bez reči

Kako reći nekome „volim te“, a da pri tom ne progovorite ni reč? Postoje mnogi načini, jer i nije sve u rečima. Zapravo, nekada je najviše je do onoga između njih.

Nova kovanica od dva evra izlazi danas

HAMBURG – Nova kovanica od dva evra sa motivom Elbfilharmonije izlazi danas, a Bundesbank je objavila kako bi do 30 miliona takvih kovanica trebalo biti pušteno u opticaj.

Ideje za bolju i lepšu kancelariju

Malo je kompanija koje mogu da obezbede zaposlenima idealne uslove u kancelarijama, u skladu sa najmodernijim rešenjima. To, međutim, ne znači da je enterijer kancelarije poslednja tema o kojoj treba razmišljati.

Zašto se supružnici ohlade jedno od drugog

Mnogi brakovi ne potraju do kraja života kako bi to trebalo da bude nakon zaveštanja jedno drugom tokom venčanja, već se isti raspadnu. U poslednje vreme svi možemo čuti u našim okolnama: e ovi bili dve godine i razlaz, a ovi pored mene nisu izdržali ni pola godine. Pored brojnih razloga koje ćemo vam navesti u nastavku zašto se to dešava, jedan od ključnih jeste da parovi prerano zaključe da je druga strana idealan partner za njih.

JVP „Vode Vojvodine“ trenutno realizuje 10 velikih projekata

U toku su radovi na 10 velikih projekata izgradnje sistema za navodnjavanje na teritoriji Vojvodine, koji se finansiraju iz Abu Dabi fonda, a vredni su ukupno oko 21,5 miliona evra.

Sjajan izbor slatkiša u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda i donela mnogo sjajnih proizvoda po još boljim cenama! Plus Cash&Carry u Kuli možete da posetite svakog dana od 07:00 do 22:00 sata.

Veliki izbor namirnica za pripremanje praznične trpeze u novoj Plus Cash&Carry ponudi

Stigla nam je nova, velika praznična Plus Cash&Carry ponuda, sa artiklima koje ćete obožavati! Podsećamo vas da Plus Cash&Carry možete da posetite svakog dana od 07:00 do 22:00 sata, osim 31. decembra i 6. januara, kada će raditi do 18:00 časova i 1. i 7. januara, kada neće raditi.

Plus Cash&Carry: Odlična ponuda vina i slatkiša za praznični ugođaj

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda i donela super cene! Posetite Plus Cash&Carry u Kuli svakog dana od 07:00 do 22:00 sata i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Sjajni saveti za jačanje imuniteta kod dece

Deca sve do 12. godine nemaju izgrađen imunitet pa ih ugrožavaju virusi, bakterije i prehlade koje se ređaju češće i dodatno slabe odbranu organizma.

Blagodeti korišćenja kokosovog ulja

Ulje kokosa ima mnoga lekovita svojstva, što dokazuju i mnoga naučna istraživanja, koja ga nazivaju superhranom. Ovo ulje se dobija procesom ekstrakcije iz kokosovog oraha. Čine ga zasićene masne kiseline koje ne opterećuju organe za varenje. Ipak, preporučuje se umerena upotreba ovog ulja u ishrani. Kod nas se mogu pronaći tri njegove vrste: rafinisano, devičansko i delimično hidrogenizovano. Najbolje je koristiti devičansko ulje, jer zadržava aromu kokosa, i sadrži najveću nutritivnu vrednost.

VIŠE NEĆETE KUPOVATI NIŠTA SA CENOM KOJA SE ZAVRŠAVA SA 99: Otkrivena istina o...

Prema određenim istraživanjima, pokazalo se da roba koja je označena cifrom 99, po pravilu je skuplja od robe koje imaju cenu bez te cifre.

Obradujte vaše mališane! Igračke po super cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju

Stigla nam je nova super Plus Cash&Carry ponuda, sa najboljim cenama na tržištu! Posetite Plus Cash&Carry svakog dana od 07:00 do 22:00 i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Post nam donosi duhovni mir i jača imunitet

Post predstavlja jedinstvo i duhovnog i telesnog, i sličan je vegetarijanskoj i mediteranskoj ishrani, ocenila je u Jutarnjem programu Radio Beograda 1 endokrinolog, prof. dr Vesna Dimitrijević Srećković.

10 efikasnih načina kako da se rešite stresa

Brz život, nedovoljno sna, svakodnevni problemi i nedostatak novca samo su neki od uzročnika stresa koji nam zagorčava život. Stres nas toliko okupira da više ne umemo da se radujemo malim stvarima i od ranog jutra smo napeti. Nažalost, naučno je dokazano da je stres okidač raznih teških bolesti, tako da je sada pravo vreme da počnete da mislite na sebe i svoje zdravlje. U nastavku pročitajte 10 saveta koji će vam pomoći da se rešite stresa.

Ističemo parfem koji je bio među najprodavanijim u 2021.

Upotreba parfema iz godine u godinu raste. Potražnja diktira ponudu, pa upravo zbog toga i na tržištu se lansiraju nove mirisne note. Konkurentnost, širok asortiman drugih kozmetičkih proizvoda i kvalitet utiču na opstanak nekog od proizvoda na tržištu. Korišćenjem parfema može se izraziti senzibilitet osobe koja je nosi.

Da li znate ko su DUGINE BEBE? Njihovi roditelji se smatraju najsrećnijim na svetu

Da li znate ko su dugine bebe? Ovaj termin je manje poznat, a označava se za bebe koje su rođene nakon pobačaja majke ili rođenja mrtvorođene bebe.

Poslovni adresar