Pekara Plus traži radnike

Pekara Plus traži radnike na poziciji pekač i trgovac u maloprodajnom objektu. Crvenka Maršala Tita 117

POTREBNI RADNICI U VRBASU

U Vrbasu je krenula sa radom nova firma za proizvodnju testenina.

Greiner Packaging Odžaci zapošljava radnike u proizvodnji

Greiner Packaging doo Odžaci zapošljava radnike u proizvodnji – pakovanje

Nova akcija: Kupovinom u Plus Cash&Carry-ju uštedi na gorivu!

Plus Cash&Carry u Kuli i benzinska pumpa MB Petrol pokrenuli su novu super akciju koja vam daje mogućnost da uštedite kupujući!

Coca-Cola sistem u Srbiji uveo neodvojive čepove

Beograd, 18. maj 2023. – Nakon što je krajem prošle godine uveo čepove inovativnog dizajna na Next sokovima, Coca-Cola sistem u Srbiji primenio je neodvojive ili pričvršćene čepove i na ostatak svog portfolija.
Maxi-Vrbas

U Vrbasu otvoren drugi MAXI Supermarket

Vrbas, 13. april 2023 – Meštanima Vrbasa od danas je na još jednoj lokaciji dostupna proverena i kvalitetna kupovina po najsavremenijim standardima.

Pokloni za 8. mart koji će obradovati svaku ženu

Svakog 8. marta tradicionalno obeležavamo Međunarodni dan žena, kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Običaj je da se tog dana svim dragim ženama, daruju prigodni pokloni, najčešće cveće.

Sve za štrudle i pite ove nedelje u vašem Plus Cash&Carry-ju

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda sa cenama koje nikako ne smete da propustite. Posetite Plus Cash&Carry u Kuli svakog dana od 07:00 do 22:00 sata i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica.

Pokloni i gestovi koji kažu „Volim te“ bez reči

Kako reći nekome „volim te“, a da pri tom ne progovorite ni reč? Postoje mnogi načini, jer i nije sve u rečima. Zapravo, nekada je najviše je do onoga između njih.

Ideje za bolju i lepšu kancelariju

Malo je kompanija koje mogu da obezbede zaposlenima idealne uslove u kancelarijama, u skladu sa najmodernijim rešenjima. To, međutim, ne znači da je enterijer kancelarije poslednja tema o kojoj treba razmišljati.

Sjajan izbor slatkiša u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda i donela mnogo sjajnih proizvoda po još boljim cenama! Plus Cash&Carry u Kuli možete da posetite svakog dana od 07:00 do 22:00 sata.

Veliki izbor namirnica za pripremanje praznične trpeze u novoj Plus Cash&Carry ponudi

Stigla nam je nova, velika praznična Plus Cash&Carry ponuda, sa artiklima koje ćete obožavati! Podsećamo vas da Plus Cash&Carry možete da posetite svakog dana od 07:00 do 22:00 sata, osim 31. decembra i 6. januara, kada će raditi do 18:00 časova i 1. i 7. januara, kada neće raditi.

Plus Cash&Carry: Odlična ponuda vina i slatkiša za praznični ugođaj

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda i donela super cene! Posetite Plus Cash&Carry u Kuli svakog dana od 07:00 do 22:00 sata i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

Obradujte vaše mališane! Igračke po super cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju

Stigla nam je nova super Plus Cash&Carry ponuda, sa najboljim cenama na tržištu! Posetite Plus Cash&Carry svakog dana od 07:00 do 22:00 i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!

U Plus Cash&Carry-ju ove nedelje pronađite kvalitetnu posteljinu po odličnim cenama

Pred nama je nova Plus Cash&Carry ponuda sa novim super cenama! Podsećamo vas da Plus Cash&Carry u Kuli možete da posetite svakog dana od 07:00 do 22:00 sata.

Kozmetika i kućna hemija i ove nedelje po super cenama u Plus Cash&Carry-ju

Plus Cash&Carry u Kuli je i ove nedelje pripremio veliki broj proizvoda koje ćete pronaći po najboljim cenama na tržištu.

Poslovni adresar