Kako da organizujete savršeno venčanje

Gotovo svaka žena mašta o svom savršenom venčanju još od malih nogu. Do detalja se zamišlja izgled venčanice, ulazak u salu, prvi ples i sve ostalo što proslavu venčanja čini nezaboravnom. Sada je došlo vreme da se vaša maštanja ispune! Doneli ste važnu životnu odluku i čeka vas mukotrpan posao organizovanja svakog detalja, kako bi sve bilo kao što ste zamišljali. U nastavku teksta ćemo vam dati smernice koje će vam pomoći u toj organizaciji.

Dan internet domena Srbije – Razmišljaj digitalno

Kreativni odgovor na izazove, digitalna transformacija tradicionalnih biznisa i obeležavanje petnaest godina od početka registracije srpskog internet domena neke su od tema kojima se bavi ovogodišnji Dan internet domena Srbije.

ZAŠTO DOBIJAMO ČAŠU VODE KAD NARUČIMO KAFU: Evo čemu je služila – tada NEKULTURNO,...

Kad naručite kafu u bilo kom kafiću ili restoranu, uz nju ćete dobiti i čašu vode, ali da li ste ikada pomislili zašto je nastalo ovo pravilo?

20 DANA SAM JELA BUNDEVU: Evo kako mi je popravila zdravlje! (RECEPT)

Nedavno sam se zaista zaljubila u bundevu. Poslednjih mesec dana sam je stalno koristila u jelima. A onda sam pre par nedelja na internetu pročitala dobrobiti bundeve po zdravlje. Izgleda da je puna vitamina i minerala koji obnavljaju svaku ćeliju u organizmu.

Srećan vam Međunarodni dan kafe – 10 sjajnih citata o kafi iz svetske književnosti

Prvi oktobar je odabran kao Međunarodni dan kafe kako je to odlučila Međunarodna organizacija za kafu koja opisuje ovu priliku kao istovremenu proslavu pića i „podršku milionima farmera čija domaćinstva zavise od ove aromatske biljke“. Dok naučnici raspravljaju o tome da li je kafa dobra ili loša za nas i koliko šoljica bi trebalo da popijemo u toku dana, mi smo zavirili u književnu istoriju u potrazi za crnom supstancom. Evo 10 nama omiljenih citata o kafi:

SVI VAS KRITIKUJU KAD OVAKO JEDETE, A TO JE NAJBOLJE ZA ZDRAVLJE: Pomaže da...

Ako niste znali koji položaj je najbolji za jedenje, evo odgovora!

Kupovina knjiga i udžbenika onlajn na sajtu Korisne knjige

Korisna knjiga je onlajn internet knjižara koja je osnovana 2009. godine, a prva knjiga dodata je na sajt u januaru te godine. Od tada, knjižara se svakog dana osvežava novim knjigama, pa tako danas možemo da biramo među 180.000 naslova.

Uticaj Al Kaponea na nastanak torte Kapreze

Da li ste nekad posetili ostrvo Kapri u Kampaniji?

Šta vaša kosa govori o vašem zdravlju?

Mislite da ste zdravi i da životne okolnosti u kojima se nalaziite ne utiču na vaš oganizam? Pogledajte se u ogledalo. Šta vidite? Šta govori vaša kosa? Čini vam se da se ništa ne vidi na vama? E pa varate se.

Mačke su čudna bića ili nam se samo čini

Da li i vi mislite da su mačke čudna bića? Verovatno ne ako ste vlasnik jedne mačke. Ili vas baš njihova tajanstvenost privlači da ih čuvate?

ZAŠTO JE SHEET MASKA ZA LICE POSTALA GLOBALNI SVETSKI HIT?

Istražujući ovo čudo koje donosi korejska kozmetika, pokušali smo da shvatimo zašto je napravilo bum u Americi i u svetu. Zbog čega ga koriste žene širom planete što uslovljava da popularnost i prodaja korejske kozmetike iz dana u dan raste?

Svaka žena je pomalo „veštica“

Kroz istoriju, bio je pun otrova, a smatran je i "dokazom" veštičarenja. Pogađate o čemu je reč?

Zašto guma odskače kad je bacimo?

Priznajemo pitanje iz naslova deluje pomalo detinjasto ali zaista da li ste ikada zapitali zašo guma kad je bacimo odskače? Odgovor ćemo vam dati u narednom tekstu…

SVETSKI DAN KAFE

Širom sveta danas se obeležava Dan Kafe, najpopularnijeg napitka, bez kojeg većina stanovnika sveta ne može da zamisli početak dana.

ČEMU SLUŽE 9 WISHES AMPULE ZA LICE I KAKO SE KOMBINUJU?

Ako ste se ikada pitali kako žene iz Azije imaju svršen i mladolik ten, znajte da odgovor leži u fenomenu zvanom korejska kozmetika. Iskustva korisnica sa našeg podneblja zaista su odlična, pa smo samo za vas istraživali kako kod nas funkcioniše prodaja korejske kozmetike, može li se poručiti korejska kozmetika online, ali i koji će preparati učiniti da vaša koža zablista kao kod azijskih lepotica.

Važnost zdrave ishrane u svim dobima!

Zašto se danas toliko govori o zdravoj ishrani? Da li je to način života, potreba ili samo pomodarstvo?

Poslovni adresar