NAMIRNICA BROJ 1 ZA SMANJENJE ZAPALJENJA U TELU: Štiti od srčanih bolesti, puna je...

Stručnjaci otkrili koja namirnica je najbolja za smanjenje zapaljenje u telu. Zapaljenje u telu veoma je opasno jer dovodi do obolevanja od hroničnih bolesti. Dok neke namirnice koje nažalost svakodnevno jedemo doprinose tom zapaljenju, postoje i one koje ga smanjuju.

Leto 2021: Krećite se, važno je!

Kao ljudi, pokrećemo svoja tela da bismo izrazili želje, potrebe, osećanja, misli i ideje. Na kraju, kako i koliko se krećemo određuje koliko ćemo dobro stupiti u kontakt sa svetom i uspostaviti veću svrhu u životu.

Za vikend u Crvenki „Slatki dani u srcu Bačke“

Opština Kula, Turistička organizacija opštine Kula i lokalne kompanije među kojima su „Jafa” Crvenka i Šećerana „Crvenka”, organizuju najveću i najslađu manifestaciju „Slatki dani u srcu Bačke” 17. i 18. jula, koja za cilj ima ne samo promovisanje specifičnosti Crvenke kao naseljenog mesta, kroz kulturno zabavni sadržaj nego i promociju slatke industrije zahvaljujući kojoj je Crvenka prepoznatljiva na Balkanu i šire.

Škola u Apatinu naparvila hotel za insekte

Gimnazija i stručna škola "Nikola Tesla" u Apatinu jedina je škola koja ima svoj hotel i to nije neki običan hotel i nisu obični gosti. Već hotel za insekte, pa su i gosti-insekti.

Četiri razloga zbog kojih nikada ne biste trebali spavati na kauču

Dremanje na kauču je mnogima najdraža razbibriga. Iako polagano utanjanje u san dok gledate dobar film zvuči privlačno, čini se da nije tako savršeno. Štaviše, spavanje na kauču može biti prilično nezdrava aktivnost.

Ljudima masovno ne rade aplikacije – evo šta je u pitanju i kako da...

Korisnici Android mobilnih telefona požalili su se da im od juče ne funkcionišu aplikacije koje svakodnevno koriste, kao što su Gmail i Viber, zbog čega je Gugl morao da reaguje i ponudio rešenje ovog problema.

Evo zašto ne biste trebali da ostavljate telefon na punjaču tokom noći

Izdržljivost baterije na mobitelu mnogima je bitna stavka kad kupuju novi uređaj, ali nešto što brojni ljudi rade utiče na to da se s vremenom ta izdržljivost značajno smanji.

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolje sestre

IMATI sestru je jedno od najvećih bogatstava. Ona će vam uvijek biti potpora, a čak i ako naiđete na neke poteškoće u svom odnosu, neće vas napustiti kad vam je najpotrebnija. Neke sestre ipak su privrženije od ostalih. Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju sestre koje nikad neće odustati od vas.

Stiže novi streaming servis: Da li Netflix dobija konkurenciju?

Ove nedelje s radom započinje Paramount+, novi streaming servis koji će obogatiti već ionako prezasićeno tržište kojim dominira Netflix uz jake sile Hulua, HBO-a, Disneyja, Applea i Amazona.

Šest stvari koje možete uraditi kako biste ujutro imali više energije

Moguće je, čak i usred pandemije, stvoriti jutarnje navike zbog kojih ćete se osećati energično i spremno da prihvatite svakodnevne izazove.

Ne smete ignorisati ovih sedam tipova bola u grudima

Kad god doktori čuju da njihove pacijente boli ili steže u grudima, odmah će zaključiti da je najbolje temeljno proveriti sve moguće uzroke.

Ovo su četiri znaka koja otkrivaju da jedete previše soli

So ima lošu reputaciju, ali natrijum je krajnje važan mineral u telu. Međutim konzumacija previše natrijuma takođe može naštetiti vašem zdravlju.

Šest saveta uz koje ćete se lakše rešiti zimske depresije

Zbog niskih temperatura manje smo produktivni i imamo manje energije. Kao rezultat toga, osećamo stres i nemamo motivaciju, a mnogi ovo stanje nazivaju zimskom depresijom. Ne brinite se, postoji nekoliko trikova uz koje ćete se izboriti sa zimskim bluesom.

Šest stvari koje ne treba raditi pre treninga

Navike koje redovno praktikujete pre vežbanja mogu dovesti do prilično loših ili čak neverovatnih rezultata. Odnosno, vi ste jedina osoba koja može uticati na svoj uspeh. U svakom slučaju, ako se pre vežbanja pridržavate ispravne rutine, vaše telo će funkcionisati na višem nivou i ostvarivaćete bolje rezultate.

Pet najjednostavnijih načina da smanjite holesterol

Uprkos informacijama o ishrani na svakom koraku, još uvek postoji velika zabluda oko kolesterola. Tako studije u poslednjih 10 godina pokazuju da vas jaja za doručak neće ubiti, a zasićene masti ne uzrokuju bolesti srca.

Poslovni adresar