Recept za vikend: jagnjetina u sosu i naravno proja

Jagnjetina se danas retko viđa na trpezi, ali ako odlučite da iznenadite stomak ovom vrstom mesa, preporučujemo vam da je pripremite po receptu "Bačkih Đakonija". Ne zaboravite proju na kraju!

Ukusno pečeno pile filovano šampinjonima

Piletina kao najpristupačnije meso, je uvek dobro došla u kuhinji. Pošto je zimsko vreme, a super marketi uveliko rade, uvek možete pronaći šampinjone i malo "začiniti" i obogatiti piletinu, kako bi iznenadili svoje ukućane jednim prijatnim obrokom.

Klasičan Bački nedeljni ručak za radničku trpezu

Svi se radujemo nedelji, a na jednoj radničkoj trpezi u Bačkoj, uglavnom za nedeljni ručak možete pronaći pileću supu sa griz knedlama, kuvano meso iz supe, krompir, sos i naravno parče pečenog mesa sa odgovarajućim prilogom i salatom.

Poslovni adresar

Marketing